None
3 0 1 0

ZAHVALNO LANE: Ne odvaja se ni jednog trenutka od čoveka koji ga je spasao!

Podeli
Životinje
Milica M.
Životinje
Nov 07, 2015

Kao slučajni svedok rađanja dva mala laneta u dvorištu njegove kuće u blizini nacionalnog parka Jeluoston, Darijus Sasnaukas postao je ponosni vlasnik novog ljubimca - laneta! Lane koje nije moglo da sustigne svoju porodicu jer je povredilo nogu, toliko je zarobilo srce ovog Litvanca da je on odlučio da bi najbolje bilo da ga odvede kući sa sobom.

Foto: (fokuzz.com
Ne podržavam čuvanje divljih životinja kao kućnih ljubimaca, ali ovo je bila zaista posebna situacija - rekao je Darijus.

On joj je bandažirao povređenu nožicu i hranio je na svaka četiri sata. Ljubav i privrženost između ovog čoveka i laneta je iz dana u dan sve više rasla, a životinja je prirasla srcu i Darijusovom psu.

Foto: (fokuzz.com
Ljubav i nega pomogli su ovom lanetu da ponovo stane na svoje noge. Zbog toga je Darijus pokušavao da je odvede nazad u divljinu, ali bezuspešno.

Svaki put bi se vratila. Toliko se navikla na mene i psa, svuda nas prati. Čak je počela i da me liže, jer je to videla od psa koji je nju stalno iz ljubavi lizao po glavi - priča Darijus.

Prošlo je nekoliko meseci i Darijus je konačno ugledao u svom dvorištu lanetovu majku. Brzo je pustio lane napolje, a ono se pridružilo svojoj porodici i otrčalo u šumu. Kasnije je ponovo primetio ovu simpatičnu porodicu i primetio kako je njegovo lane poraslo i kako uživa u životu i trčanju po prirodi.

Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email