None
6 0 1 3

Ovi položaji za spavanje otkrivaju mnogo toga o vašem psu i o njegovom budućem ponašanju

Podeli
Životinje
Predrag J.
Životinje
Feb 02, 2016

Ako postoji jedna stvar koju dobar vlasnik psa mora da zna, a to je kompleksna ličnost njegovog ljubimca. Već znamo da postoje neki vrlo specifični načini na koji nam naši psi pokazuju ljubav, ali postoje i dodatni fizički znaci pomoću kojih možemo da istražimo ličnost i navike našeg ljubimca.

Na stranu

Na stranu
Foto: littlethings.com
Mnogi psi vole da spavaju na stranu, što predstavlja poziciju mirovanja i odmaranja. Ako vaš ljubimac često ovako spava, to znači da mu je neverovatno udobno i prijatno u svom okruženju. Pas koji spava u ovom položaju će vam biti izuzetno lojalan.

"Sklupčan"

"Sklupčan"
Foto: littlethings.com
Ovaj položaj je verovatno najčešći. Njihove šape su udobno ušuškane, dok im kraj repa dodiruje lice. Na ovaj način vaš ljubimac održava telesnu toplotu i štiti svoje udove, lice, vrat i ostale vitalne organe. Psi koji spavaju u ovom položaju su vrlo nežni.

"Supermen" položaj

"Supermen" položaj
Foto: littlethings.com
Mnogo psi spavaju na stomaku, ali ovakav način je jednostavno očaravajuć. Sve četiri noge ispružene, pa izgledaju kao da lete. Iz ove pozicije im je mnogo lakše da se pokrenu čim ih vi pozovete ili čim se probude.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email