None
7 0 1 3

NEVEROVATNO OTKRIĆE: Pronašli su čudnu vrstu životinje koja se spominje u drevnim legendama... da ne poveruješ!

Podeli
Životinje
Marko M.
Životinje
Dec 08, 2015

Ovo je jedna vrsta bika koji ima samo jedan rog koji mu viri na sredini glave... spremite se za oduševljenje!

Je li ovo magični "biknorog" ili čudo prirode?

Je li ovo magični "biknorog" ili čudo prirode?
Foto: ilyke.com
Kada govorimo o magičnim moćima jedan rog je bolji od dva, zbog toga vest o jednorozima i životinjama sa jednim rogom dobijaju veću pažnju. Ove nedelje, brazilski farmer nam je pokazao bika sa jednim rogom ili kako ga on zove "biknorog".

Bizarna slika bika sa jednim rogom, umesto sa dva

Bizarna slika bika sa jednim rogom, umesto sa dva
Foto: ilyke.com
Dijamant je bik koji živi u Brazilu i možemo sa sigurnošću da kažemo da ne postoji ni jedan bik kao ovaj. To je zato što je Dijamant rođen samo sa jednim rogom koji mu viri iz glave, umesto uobičajna dva roga.

Foto: ilyke.com
Neobično isturenje daje Dijamatnu izgled bik i jednoroga, tako da je nazvan "biknorog". Sada su njegove fotografije postale vrlo popularne na internetu. Izgleda da je jedina magična moć koju Dijamat poseduje sposobnost probijanja ograde.

Foto: ilyke.com
Ali Dijamant nije prvo stvorenje koje je rođeno sa jednim rogom. U stvari, dr Franklin Dav, biolog na Univerzitetu Mejn stvorio je jednorogog bika 1933. godine, uklanjanjem tkiva roga teletu, koje je bilo staro jedan dan i presađivanjem na sredini glave. Eksperiment je radio- bik je porastao, a zajedno sa njim i njegov rog, time je donekle razvio neku vrstu magične moći koja mu je omogućavala da se lako provlači ispod ograde ne zakačući je. Bik je živeo tri godine i dr Dav očigledno nije imao više uspeha sa razvojem jednorogih životinja.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email