None
6 0 1 0

MAČKA JOJ SPASILA ŽIVOT: Oduševiće vas šta je ovaj mali heroj uradio! Neverovatno!

Podeli
Životinje
Mirka S.
Životinje
Nov 18, 2015

Tom je mala, crno-bela ulična mačka. Kada je bio mače, čekao je ispred vrata Su Makenzi po kiši. Njen muž nije želeo da pusti mače u kuću. Su ga je ipak primila i nahranila parčetom mesa. Tom je od tada živeo s njom. Ona će 20 godina kasnije biti neverovatno zahvalna što ga je tog dana primila u svoj dom.

Su je volela to što je Tom bio samostalan i snalažljiv. Retko kad je želeo da se mazi s ljudima i više je voleo da vreme provodi napolju. Međutim, jednog dana se njegovo ponašanje radikalno promenilo.

Tog dana je pratio svoju 64-godišnju gazdaricu svuda. Još čudnije se ponašao kada bi Su sela. Tada bi Tom automatski skočio na nju i počeo da je šapama lupka po desnom ramenu i vratu i da mjauče.

Su je počela da se brine za svog krznenog prijatelja i odvela ga je kod veterinara nakon 2 nedelje ovako čudnog ponašanja. Veterinar je utvrdio da je sve u redu s Tomom i da je zdrav kao dren. Međutim, kad su se vratili kući, nastavio je da se ponaša čudno.

Onda je Su sinulo da Tom možda pokušava nešto da joj kaže. Kada je pipnula rame, osetila je izraslinu. Otišla je svom lekaru i on ju je posalo pravo u bolnicu. Tamo su joj lekari dijagnostikovali Hodgkinov limfom. Na ramenu je imala tumor!

Morala je da se operiše i da ide na hemoterapiju. Nakon dve godine su ovoj baki dvoje unuka mogli da kažu da je rak potpuno nestao. "Toliko želim da se zahvalim Tomu, ali on se vratio svom starom ponašanju", rekla je.

Ljubimci su često ceo svet svojih vlasnika, ali ko može da se pohvali da mu je ljubimac spasio život?
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email