None
6 0 1 0

LJUDINA SA NAJVEĆIM SRCEM: Zaplakaćete kada vidite šta je ovaj čovek sve uradio za njegove najbolje prijatelje...

Podeli
Životinje
Milica R.
Životinje
Nov 17, 2015

Jednog dana u budućnosti, lavovi možda više neće postojati u divljini. Misija Kevina Ričardsona je da zaštiti ove neverovatne životinje od krađa i zarobljeništva.

Spasitelj lavova

Spasitelj lavova
Kevin Ričards, poznatiji kao "Šaptač lavova", zna predivnog muškog lava Aslana još od kad je bio mladunče. Nakon popravljanja Aslanovih zubi sa nekim protezama, on dobija priliku da se vrati u divljinu.

Zubi

Zubi
Tokom proteklih nekoliko godina, Aslan je izgubio dva vitalna očnjaka. Ova, nekada, hrabra i samouverena mačka je ostala po strani, uznemirena i bez ponosa. Kevin je želeo to da popravi.

Kevin se udružio sa Fixodentom i pomoću njihovih proteza želeo je da konačno spasi Aslanu život i da ga vrati na svoje mesto, na vrhu lanca ishrane. Kevin je bio sa Aslanom tokom cele procedure.

Novi život

Novi život
Zahvaljujući neverovatnom medicinskom osoblju, Aslanu je bio ponovo omogućen život u divljini. Kevin je bio prvi koji ga je video posle operacije.

Povratak u divljinu

Povratak u divljinu
Kevin je bio zabrinut zbog povratka Aslana u divljinu, ali kao što možete da vidite Aslan je dočekan uz riku. Za kratko vreme, lavovi su trčali okolo i dremali, kao u stara vremena!

Pogledajte ceo snimak

Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email