None
15 0 1 10

DRŽITE SE ŠTO DALJE ON NJIH: 15 najjezivijih životinja na svetu!

Podeli
Životinje
Jasna S.
Životinje
Jan 02, 2016

Ko kažu da na internetu ima mesta samo za slatke kuce i mace? Uverićemo vas da ipak nije tako time što ćemo vam pokazati listu najstrašnijih životinja na svetu.

Azijski morski grgeč

Azijski morski grgeč
Foto: nationalgeographic.com
Predstavljamo vam Azijskog morskog grgeča. Ne možemo tačno da kaženo šta je ono što čini ovo vodeno stvorenje, koje pliva u Pacifiku Azije, tako jezivim. Da li je to njegova veličina ili likom podseća na ljudsko biće. Zamislite da sretnete nešto ovako dok ronite...

Satanski tropski gušter

Satanski tropski gušter
Foto: dailymail.co.uk
Time što su ovoj životinji dali ime "satanski"naterali su nas da pomislimo da je to jedan gadni mali prevarant. Ali, to zapravo nije slučaj. Ovi mali tropski gušteri vam ne mogu nauditi... Ipak, to ne znači da ne mogu da vas uplaše.

Kutulu larva

Kutulu larva
Foto: bogleech.com
Ove životinje su dobile ime na osnovu horor priče "Poziv Kutulua". Ako ne želite da ih vidite, onda se trudite da izbegavate sva dna okeana na svetu. Oni su svuda!

Golijat tigar riba

Golijat tigar riba
Foto: animalplanet.com
Zamislite da uživate u lepoj ležernoj vožnji niz Kongo. Uživate u pogledu i zvukovima jedne od najpoznatijih reka na svetu. U potpunom ste miru... Šta bi moglo da krene naopako? Riba! Golijat tigar riba koja je poznata po velikim zubima i agresivnosti.

Riba vuk

Riba vuk
Foto: otilibrary.com
Hajde da pogledamo još neko gadno vodeno stvorenje. Za razliku od Golijat tigar ribe, ova se drži okeana. Da li vidite ove oštre zube? Pa, otuda i ime. Njima se služi kako bi uhvatila i pojela plen. Takođe imaju sposobnost da stvaraju sami sebi neku vrstu antifriza koji im omogućava da žive u dubokim hladnim okeanima.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email