None
9 0 1 4

9 najgorih NAJEZDA ŠTETOČINA koje ćete ikada videti!

Podeli
Životinje
Predrag J.
Životinje
Feb 03, 2016

Ako ste u svom domu spazili miša, bubašvabu ili nekog drugog neželjenog gosta, saosećamo s vama, ali ako vas to teši, uvek može biti mnogo, mnogo gore. Od noćnih letećih sisara do ljigavih bezudovnih reptila, ove ekstremne najezde štetočina će vas naterati da iznova i iznova zagledate ćoškove i pukotine u svom domu, čisto da budete sigurni...

1. Slepi miševi ispod krovaSlepi miševi u crkvenim zvonicima? Kamo sreće... Krov kuće Paola Paramesa u Majamiju bio je bukvalno tapaciran ovim jezivim noćnim letačima, zbog čega je morao da postavlja potpuno novi u januaru 2011.

Prema njegovim rečima, noću je mogao da ih čuje, ali nikad nisu ulazili u kuću za vreme 3 godine koliko su se množili u njegovom krovu. Njegov sin je rekao da su za Noć veštica svi dolazili kod njih da vide slepe miševe. Kada su radnici konačno skinuli crep, stotine ovih noćnih zverčica poletelo je u nebo.

2. Džinovska mama-pauk koja čuva strujomer

Džinovska mama-pauk koja čuva strujomer
Foto: ilyke.co
Ova fotografija postavljena je septembra 2015. i na njoj se vidi kako džinovski pauk pazi na hiljade svojih tek izleglih mladunaca na strujomeru u Australiji. Na internetu je nastala intenzivna rasprava o tome o kojoj vrsti pauka je reč, ali koja god da je, sigurni smo da ne biste želeli da je vidite ni blizu svog doma.

3. Zmije u vodi


Ben Sešns i njegova porodica su noću ležali budni u svom domu u Ajdahou i slušali kako zmije gmižu u zidovima. Pošto nisu uspeli da se reše ovih reptila, nisu imali drugog izbora nego da se presele.

4. Radne, radne pčelice


Dom Džouzi Pare u Hjustonu bio je takođe dom stotine hiljada pčela. Trpela je ove nezvane goste dve godine, ali je na kraju rešila da im da šut-kartu rušenjem zidova 2010. S pozitivnije strane, ona je skupila preko 90 kila meda iz zidova, koji mora da su izgledali kao ogromna košnica.

5. 5000 paukova u zidovima


Kada su Brajan i Suzan Trost 2007. kupili kuću u Misuriju, nisu očekivali da će im hiljade paukova kuljati iz zidova. Ova porodica se godinama borila s paucima, koji su pripadali vrsti smeđih pauka, poznatih po bolnom otrovu.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email