None
9 0 1 4

9 ljigavih stvari koje se šunjaju u vašem krevetu tokom svake noći

Podeli
Zdravlje
Milica R.
Zdravlje
Mar 18, 2016

Najbezbedniji smo u krevetu, naravno, kada smo pokriveni do grla. Tada nam niko ništa ne može. Ili možda i nije baš tako?

1. Vaške

Vaške
Foto: ilyke.co
Vaške se šunjaju oko kreveta, i noću se hrane tvojom krvlju. Možete videti ovde vašku koja se hrani krvlju. Poznato je da su vaške jedni od prenosioca tifusa.

2. Otrovni gasovi

Otrovni gasovi
Foto: ilyke.co
Ne mislimo na te gasove na koje ste vi pomislili. Sintetika u posteljini ume da proizvede opsne gasove koji izazivaju migrene, pa i kancer.

3. Gljivice

Gljivice
Foto: ilyke.co
Postoji nekoliko vrsta gljivica koje se mogu ušunjati u tvoj krevet. U ostalom u krevetu je ovek neka količina vlage koja dozvoljava pojavu gljivica. Jedna, posebno opasna vrsta, gljivica aspegillus fumigatus napada ljude sa lošim imunim sistemom i stvara ozbiljne neurološke probleme.

4. Mravi

Mravi
Foto: ilyke.co
Da, mravi obožavaju krevete i s vremena na vreme ih u potpunosti okupiraju. Odmah reagujte čim ih vidite, pogotovo žute mrave koji se pojavljuju iz drvenarije.

5. Ešerihija

Ešerihija
Foto: ilyke.co
Obično ešerihiju koli povezujemo sa slabo pečenim mesom ili sa restoranima sa lošom higijenom, ali je ima i u ćoškovima i pukotinama, kao i u jastucima.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email