None

9 ljigavih stvari koje se šunjaju u vašem krevetu tokom svake noći

Podeli
Zdravlje
Milica R.
Zdravlje
Mar 18, 2016

Najbezbedniji smo u krevetu, naravno, kada smo pokriveni do grla. Tada nam niko ništa ne može. Ili možda i nije baš tako?

1. Vaške

Vaške
Vaške se šunjaju oko kreveta, i noću se hrane tvojom krvlju. Možete videti ovde vašku koja se hrani krvlju. Poznato je da su vaške jedni od prenosioca tifusa.

2. Otrovni gasovi

Otrovni gasovi
Ne mislimo na te gasove na koje ste vi pomislili. Sintetika u posteljini ume da proizvede opsne gasove koji izazivaju migrene, pa i kancer.

3. Gljivice

Gljivice
Postoji nekoliko vrsta gljivica koje se mogu ušunjati u tvoj krevet. U ostalom u krevetu je ovek neka količina vlage koja dozvoljava pojavu gljivica. Jedna, posebno opasna vrsta, gljivica aspegillus fumigatus napada ljude sa lošim imunim sistemom i stvara ozbiljne neurološke probleme.

4. Mravi

Mravi
Da, mravi obožavaju krevete i s vremena na vreme ih u potpunosti okupiraju. Odmah reagujte čim ih vidite, pogotovo žute mrave koji se pojavljuju iz drvenarije.

5. Ešerihija

Ešerihija
Obično ešerihiju koli povezujemo sa slabo pečenim mesom ili sa restoranima sa lošom higijenom, ali je ima i u ćoškovima i pukotinama, kao i u jastucima.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email