None
15 0 1 10

TRUDNIČKI BUKVAR: 15 genijalnih trikova koji će svakoj trudnici DRASTIČNO olakšati život (broj #9 svaka majka MORA da ima u kući)

Podeli
Zdravlje
Jasna S.
Zdravlje
Jun 08, 2016

Čudo života! Imati bebe je esencijalno neophodno za nastavak čovečanstva. Kao što bi vam svaka majka rekla, trudnoća je magična, čudesna i neverovatno iskustvo na toliko načina. Ako nisu lažovi, oni će vam ponekad otkriti tajnu koja i nije toliko prijatna za čuti.

Na kraju krajeva, sve je to vredno kada držite mali smotuljak sreće u vašim rukama....ali, do tad, možda bi bilo dobra ideja da trudnoću učinite podnošljivijom, zar ne? Nastavite da čitate narednih 15 saveta i trikova koji će učiniti da vam telo vaše bude zahvalno u trudnoći.

1. Trik sa pantalonama

Trik sa pantalonama
Foto: paisleyandsparrow.com
Kada vaše pantalone ne budu više mogle da se zakopčavaju, ovaj jednostavni trik će vam biti mnogo korisniji nego da trošite mnogo novca na trudničku odeću.

2. Obavijanje stomaka

Obavijanje stomaka
Foto: abeautifulmess.com
Vaš rastući stomak će u konačnici pretvoriti sve vaše majice u kratke majice koje otkrivaju pupak. Ili prihvatite da pokazujete svoj stomak ili učinite vaš stomak pokrivenim tako što ćete ga uviti sa dodatnim slojevima.

3. Nađite nešto što će smiriti vaš stomak

Nađite nešto što će smiriti vaš stomak
Foto: shutterstock.com
Krompir, čips i limunada su iznenađujuća kombinacija koja će učiniti da većina mama pronađe smirenje za svoj stomak. Ako to ne upali, pokušajte sa đumbirom ili lubenicom.

4. Prenatalna joga

Prenatalna joga
Foto: melodicyoga.wordpress.com
Joga može učiniti čuda za vaše telo, um i dušu. I kada ste trudni može da ima dodatne beneficije. Poze će učiniti vaše telo jačim i savitljivijim i porođaj lakšim, dok neke poze pomažu da se izborite sa mučninom.

5. Jastuk za trudnice

Jastuk za trudnice
Foto: beautyandthebeing.wordpress.com
Pronaći udoban položaj kako bi mogli spavati je veliki izazov za trudnice. Ironično, većina njih je neverovatno umorna sve vreme dok traje trudnoća; zar priroda ne radi na misteriozan način? Trudnički jastuk će pomoći vašem telu da pronađete najbolju poziciju za spavanje.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email