None
4 0 1 0

Evo šta će se dogoditi vašem telu ako pritisnite ovu tačku na stopalu

Podeli
Zdravlje
Milica P.
Zdravlje
Aug 12, 2017

Mnogo ljudi danas pati od različitih poremećaja spavanja i satima se okreću u krevetu pokušavajući da se uspavaju. Ono o čemu ne mogu ni da sanjaju jeste da ipak postoji magično dugme koje treba da pritisnu kako bi se uspavali očas posla. Ono se nalazi na vašem telu, a sve što je potrebno da uradite jeste da pritisnete nekoliko tačaka I uskoro ćete spavati kao beba.

LV3

LV3
Foto: healthhacks.be
Prva tačka pod nazivom LV3 pomaže kod mnogih poremećaja, uključujući i nesanicu. Nalazi se na gornjem delu stopala između palca i prsta pred. Pritisnite je na 4-5 sekundi kako biste se brže uspavali.

P6

P6
Foto: healthhacks.be
Druga važna tačka za one koji pate od nesanice jeste P6 i nalazi se na vašoj ruci, tri prsta iznad zgloba. Držite je 5 minuta i pomoći će vam da se uspavate mnogo brže.

K1

K1
Foto: healthhacks.be
Teća tačka je K1 i nalazi se na tabanu. Potrebno je da je pritisnete na 30 sekundi, zatim pustite na 5 sekundi i onda ponovo pritisnete na još 30 sekundi.

Dodatni saveti

Dodatni saveti
Foto: healthhacks.be
Kako biste bolje spavali, izbegavajte stimulanse poput kofeina i nikotina pre spavanja. Pokušajte da uvek idete na spavanje u isto vreme, kako bi se vaše telo naviklo na taj ritam. Pored toga, izbegavajte i korišćenje kompjutera, gledanje televizije, kao i obilne obroke pred spavanje.
Image source: healthhacks.be
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email