None
10 0 1 6

I VAMA ĆE REŠITI PROBLEM: Evo kako da brzo i lako smirite vašu bebicu sa samo par dodira na OVIM tačkama na njenom stopalu

Podeli
Zdravlje
Milos R.
Zdravlje
Apr 02, 2016

Bebe mogu da komuniciraju jedino kroz plač. Buduće mame, bićete zabrinute da li bebu nešto boli, da li sanja loše, da li je gladna ili da li se upiškila. Vremenom ćete prepoznavati vrstu plača. U međuvremenu, ovo je nešto što vam mnogo može pomoći.

Komunikacija

Komunikacija
Foto: petrikov.by
Bebe mogu da komuniciraju samo na jedan način kada im je neprijatno, kada ih nešto boli ili im ne odovara. Bebe plaču. Dečiji plač je često uzrok i plača roditelja. Bebe mogu da imaju problema sa bolovima u stomaku, grčevima, konstipacijom, prehladom, začepljenim nosem...

Saveti patronažne sestre

Saveti patronažne sestre
Foto: bbc.com
Najbolje što možete da uradite u takvoj situaciji je da ispratite sve savete koje vam je lakar dao, i da lekove koristite na adekvatan način, onako kako je prepisano. Isto tako, možete da pokušate i sa malo masaže, pored svih ovih stvari, jer ne može da škodi.

Refleksologija stopala

Refleksologija stopala
Foto: usa.philips.com
Refleksologija stopala je metoda po kojoj svaki deo stopala odgovara različitom delu tela. Masiranjem i blagim pritiskom nekih delova stopala, možete da olakšate bebine probleme.

Primena

Primena
Foto: wallpaperjosh.xyz
Refleksologija stopala je podjednako dobra za odrasle, kao i za bebe. Razlika je u tome što ligamenti i mišići kod beba nisu toliko razvijeni kao kod odralih, pa bolje reaguju na masažu.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email