None
4 0 1 0

Stavite štipaljku na uho na 5 sekundi i efekat će vas iznenaditi

Podeli
Zdravlje
Helena S.
Zdravlje
Jun 14, 2017

Svi težimo ka tome da znamo kada bolest napadne neki deo našeg tela. Svakako, ne možemo se uvek osećati najbolje, ali se trudimo da pronađemo nove načine da poboljšamo rad naših organa kako bismo generalno unapredili zdravlje. Ovo je sjajna metoda koju možete isprobati kod kuće bez ikakvih bojazni i problema, a otkriće vam potpuno neočekivane stvari.

Foto: bloggersarena.com
Prema rečima refleksologa Helen Čin Lui: "Svako uvo sadrži kompletnu refleksnu mapu tela, bogatu nervim završecima i višestrukim vezama ka centralnom nervnom sistemu." Naše uvo ima 6 različitih tačaka, kao što je prikazano na slici iznad, koje predstavaljaju različite organe u našem telu. Stoga, malo stimulisanje ovih tačaka pomaže u održavanju tela zdravim u celini.

Foto: bloggersarena.com
Sve što je potrebno da uradite, jeste da stavite štipaljku na određeno mesto i odmah ćete primetiti razliku. Postoji celo uputstvo o tome kakve moguće efekte ovo može imati na vaše telo! Nastavite da čitate da biste saznali kako sve ova bizarna, ali efikasna metoda pomaže stimulisanje različitih organa u našem telu.

Foto: bloggersarena.com
Njaviši deo uha, kojije označen brojem 1, direktno je povezan sa leđima i ramenima. Ako vršite pritisak na ovu tačku svakoga dana u trajanju od jednog minuta, oslobodićete se napetosti u tom području.
dalje, vrh krivine uveta označen brojem 2, povezan je sa unutrašnjim organima. Ako osećate neleagodu u nekom organu, stavite štipaljku na ovu tačku.
Gornji, srednji deo uveta označen brojem 3, povezan je sa zglobovima. Ako osećate da su vam zglobovi bolni i kruti, pritisnite ovu tačku štipaljkom.

Foto: bloggersarena.com
Pritiskom na donji, srednji deo uveta označen brojem 4, rešićete se problema sa sinusima i bolnog grla. Ovo je najbolji način da obezbedite sebi miran san i pored zapušenog nosa.
Tačka broj 5, tačno iznad ušne resice, povezana je sa varenjem. Pritisak na ovu tačku olakšava varenje i ublažava bolove u stomaku.
Ušna resica, označena brojem 6, povezana je sa glavom i srcem. Pritiskom na ovu tačku, poboljšaćete rad srca i rešiti se glavobolje i migrene.
Image source: bloggersarena.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'memcache' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: