None
11 0 1 7

Evo zašto doktori naglašavaju da moramo da spavamo POTPUNO goli ako želimo da sačuvamo zdravlje! Prosto da ne poveruješ!

Podeli
Zdravlje
Jasna S.
Zdravlje
Sep 25, 2016

Svako zna da postoji vreme i mesto za golotinju, ali većina ljudi ne iskorišćava ovo u zdravstvene svrhe. Da li ste znali koliko je spavanje bez odeće dobro po vaše zdravlje? Ako niste, pravo je vreme da to učinite.

Bićete odmorniji

Bićete odmorniji
Foto: littlethings.com
Da li ste znali da vam temperatura tela opadne za pola stepena kada spavate zvučnim snovima? Ovo je mnogo teže da se postigne kada spavate u spavaćici. Umesto toga rešite svoju telesnu temperaturu i oslobodite se spavaćice.

Zdravo je za vaše polne organe

Zdravo je za vaše polne organe
Foto: littlethings.com
Spavanje u donjem rublju ili nekom tesnom materijalu može da izazove bakterije ili čak gljivičnu infekciju. Dozvolite svom telu da diše.

Smanjićete kilograme

Smanjićete kilograme
Foto: littlethings.com
Svako ko ima višak kilograma zna koliko je teško izgubiti ih. Spavanje i gubljenje kilograma zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali ako spavate nagi to može postati stvarnost. Tokom spavanja gubite kalorije i spavanje bez odeće je lakše i odmornije. Vaš metabolizam na ovaj način gubi na težini.

Uravnotežava melatonin i povećanje hormona

Uravnotežava melatonin i povećanje hormona
Foto: dailymail.co.uk
Ove hemikalije pomažu telu da se spreči ili uspori starenje, što je od suštinske važnosti za dobro zdravlje. Kada spavate u odeći, vaše telo se zagreva i sprečava efikasnu upotrebu ovih hormona. Drugim rečima, kada spavate u odeći, brže starite.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email