None
11 0 1 7

Nijedna dijeta nije mogla da mu pomogne, a onda je izgubio neverovatnih 70 kg za samo godinu dana uz ovaj jednostavan trik. Danas je lični trener i evo šta nam poručuje

Podeli
Zdravlje
Mirka S.
Zdravlje
Oct 11, 2016

Kada je Džo Bernstajn imao 25 godina, bio je težak 154 kg. Dijete nisu mogle da mu pomognu da smrša. Zato je odlučio da se okrene jednostavnim zdravim navikama u životu, što je konačno dovelo do pozitivnih promena. Sada Džo radi kao trener i pomaže ljudima da žive zdravije i smršaju bez mnogo muka i odricanja.

1. Neverovatna promena

Neverovatna promena
Foto: brightside.me
Ove neverovatne rezultate postigao je bez ikakve dijete, samo malim jednostavnim promenama svojih životnih navika. Evo šta nam savetuje ukoliko želimo da izgledamo bolje i budemo zdraviji.

2. Nemojte da pijete kalorična pića

Nemojte da pijete kalorična pića
Foto: brightside.me
Ovo znači da je najbolje da izbegavate gazirane sokove i da sladite kafu i čaj. Iako vam je navika, može vam pomoći da izgubite 22 kg za 3 meseca. Ponekad niste ni svesni da popijete oko 2 000 kalorija dnevno.

3. Obratite pažnju na kvalitet mesa

Obratite pažnju na kvalitet mesa
Foto: brightside.me
Bilo bi bolje da se više hranite vegetarijanskom hranom, što znači više povrća, voća, koštunjavog voća, semenja, žitarica i mahunarki. Ako niste spremni da se odreknete mesa, obratite pažnju na kvalitet i izbegavajte mesne prerađevine.

4. Zaboravite na gotova jela i pekare

Zaboravite na gotova jela i pekare
Foto: brightside.me
Umesto toga sami napravite ukusan i zdrav obrok za ručak na poslu. Pored toga, uštedećete i mnogo novca.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email