None
11 0 1 0

Nijedna dijeta nije mogla da mu pomogne, a onda je izgubio neverovatnih 70 kg za samo godinu dana uz ovaj jednostavan trik. Danas je lični trener i evo šta nam poručuje

Podeli
Zdravlje
Mirka S.
Zdravlje
Oct 11, 2016

Kada je Džo Bernstajn imao 25 godina, bio je težak 154 kg. Dijete nisu mogle da mu pomognu da smrša. Zato je odlučio da se okrene jednostavnim zdravim navikama u životu, što je konačno dovelo do pozitivnih promena. Sada Džo radi kao trener i pomaže ljudima da žive zdravije i smršaju bez mnogo muka i odricanja.

1. Neverovatna promena

Neverovatna promena
Foto: brightside.me
Ove neverovatne rezultate postigao je bez ikakve dijete, samo malim jednostavnim promenama svojih životnih navika. Evo šta nam savetuje ukoliko želimo da izgledamo bolje i budemo zdraviji.

2. Nemojte da pijete kalorična pića

Nemojte da pijete kalorična pića
Foto: brightside.me
Ovo znači da je najbolje da izbegavate gazirane sokove i da sladite kafu i čaj. Iako vam je navika, može vam pomoći da izgubite 22 kg za 3 meseca. Ponekad niste ni svesni da popijete oko 2 000 kalorija dnevno.

3. Obratite pažnju na kvalitet mesa

Obratite pažnju na kvalitet mesa
Foto: brightside.me
Bilo bi bolje da se više hranite vegetarijanskom hranom, što znači više povrća, voća, koštunjavog voća, semenja, žitarica i mahunarki. Ako niste spremni da se odreknete mesa, obratite pažnju na kvalitet i izbegavajte mesne prerađevine.

4. Zaboravite na gotova jela i pekare

Zaboravite na gotova jela i pekare
Foto: brightside.me
Umesto toga sami napravite ukusan i zdrav obrok za ručak na poslu. Pored toga, uštedećete i mnogo novca.

5. Provodite manje vremena na putu

Provodite manje vremena na putu
Foto: brightside.me
Bicikl će vam uštedeti vreme i manje ćete biti pod stresom. Provodite slobodno vreme kuvajući zdrave obroke i vežbajući.

6. Naučite da pravite ukusna jela

Naučite da pravite ukusna jela
Foto: brightside.me
Naučite kako da uživate u kuhinji. Recepti sa interneta, kulinarske emisije i časovi doprineće da postanete pravi majstor u kuhinji.

7. Pokušajte da shvatite vrednost zdrave hrane

Pokušajte da shvatite vrednost zdrave hrane
Foto: brightside.me
Najbolje da izaberete svežu hranu iz prodavnica kako biste se hranili zdravije i izgubili kilograme.

8. Nabavite psa

Nabavite psa
Foto: brightside.me
Jutarnja šetnja vašeg četvoronožnog prijatelja je najbolja stvar za vaš metabolizam i moždanu aktivnost. Nije stvar u tome da imate psa - već razlog da šetate svako jutro.

9. Kupujte organsku hranu

Kupujte organsku hranu
Foto: brightside.me
Ne morate da pratite reklame i razne druge proizvode, već da naučite da birate organsku hranu visokog kvaliteta. Da, možda je ovakva hrana skupa, ali čim prestanete da kupujete gotova jela, vaš budžet će se unormaliti.

10. Prekinite vezu koja vas sputava

Prekinite vezu koja vas sputava
Foto: brightside.me
Nakon što se razveo od bivše žene, Džo je gradio sebi novi život, koji je bio potpuno nov - zdrav i svestan. Nije potrebno da se menjate u potpunosti. Svako može da ima vezu kojoj je vreme da se okonča.

11. Promenite se fizički i mentalno

Promenite se fizički i mentalno
Foto: brightside.me
Kako ne biste dozvolili kilaži da se vrati, važno je da redovno vežbate i hranite se zdravo. Bitno je i vaše mentalno ponašanje: ako se od samog početka odreknete nekih loših navika, takvi ostanite i do kraja i videćete promenu na bolje.
Image source: brightside.me
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email