None
9 0 1 5

Kada vidite koliko je lako povećati svoje grudi prirodnim putem, poželećete da ste daleko ranije otkrili za ove trikove!

Podeli
Zdravlje
Cveta F.
Zdravlje
Mar 29, 2016

Veličina grudi je individualna. Manje grudi su rezultat genetike, ali one mogu biti posledica gubitka hranjivih materija, manjka hormona ili nekih drugih. Neke žene su dovoljno hrabre da odu "pod nož", ali neke i nisu, stoga pogledajte nekoliko načina kako da prirodno uvećate grudi.

1. Bilje

Bilje
Foto: pinimg.com
Mnogi izvori kažu da postoje biljke i suplementi koje podstiču rast grudi. Kupovina tih suplemenata ponekada može biti opasna po vaše zdravlje.
Ovo su biljke koje zapravo stvarno podstiču rast grudi: crvena detelina, peskavica, palma, divlji jam, komorač, sikavica, Dong quai, maslačak i potočarka.

2. Čaj od kamelije

Čaj od kamelije
Foto: imgix.net
Ovaj proizvod je pravi primer biljke koja se koristi na pravi način. Ovaj čaj sadrži morač, peskavicu i neke druge sastojke koji ublažavaju ukus ovog jakog čaja.

3. Aminokiseline

Aminokiseline
Foto: weixinyidu.com
Aminokiseline su dobre za zdravlje generalno, ne samo kada je u pitanju uvećanje grudi. One grade proteine koji su puni hranjivih materija, a takođe potpomažu hormone koji dovode do uvećanja grudi.

4. Masaža grudi

Masaža grudi
Foto: lsg-touch.com
Preporučljivo je koristiti neko ulje. Trebalo bi kružiti od 100 do 300 puta oko jedne dojke. Morate biti izuzetno strpljivi ako ste rešili da povećate grudi ovom metodom.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email