None
8 0 1 0

OSLOBODITE SE MITISERA: Ova tri sajstoka sigurno imate u kući!

Podeli
Zdravlje
Lana L.
Zdravlje
Oct 30, 2015

Sigurno ste i vi imali problema sa groznim tačkicama po licu i telu. Mi vam pokazujemo najefikasniji i najjeftiniji metod da mitisere uklonite sa svoje kože jednom za svagda!

Foto: (fokuzz.com
Bilo da se nalaze na nosu ili nekom drugom delu vašeg lica ili tela, mitiseri su uvek problem. Većina ljudi nema osećaja prema onima koji imaju ovakvih problema s kožom i često će vam na to ukazati podsmešljivim pogledima.

Srećom, moguće je ukoniti već postojeće, ali sprečiti pojavu novih mitisera pomoću ovog krajnje jednostavnog recepta, koristeći sastojke koji se već nalaze u vašem domu. Dokle god budete dozirali ovu mešavinu i primenjivali je onako kako treba, uspećete da uklonite mitisere u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Onlajn magazin Health&Beauty donosi vam pet koraka za uklanjanje mitisera

Onlajn magazin Health&Beauty donosi vam pet koraka za uklanjanje mitisera
Foto: (fokuzz.com

Sastojci

Jedna supena kašika morske soli, pola supene kašike limunovog soka, supena kašika vode. Dozirajte sastojke pravilno, jer to je veoma važno. Pronađite adekvatnu posudicu u kojoj možete zamešati sastojke koje ćete kasnije naneti na mesto na kojem se nalaze mitiseri.

Primena

Nakon što nanesete mešavinu na problematično mesto, masirajte kružnim pokretima od dva do četiri minuta, a zatim dobro isperite toplom vodom. Da biste zatvorili pore, na kraju se umijte hladnom vodom.

Mitisere morate uklanjati postepeno

Mitisere morate uklanjati postepeno
Foto: (fokuzz.com
Ovu mešavinu smete da nanosite na isto mesto stvaranja mitisera dva puta sedmično. Češće od toga se ne preporučuje, zato što limunska kiselina lice čini osetljivim na sunčeve zrake, a sigurni smo da ne želite da oštetite kožu.

Kako ova mešavina čisti mitisere?

Kako ova mešavina čisti mitisere?
Foto: (fokuzz.com
Limunska kiselina reguliše nivo masnoće koju vaša koža proizvodi, a istovremeno je posvetljuje. Antibakterijska svojstva kombinacije morske soli i limuna imaju moć da unište sve bakterije u porama lica. Kada isčistite sve nečistoće i mikrobe iz svojih pora, mitiseri se više neće pojavljivati.

Nemojte ih cediti!

Nemojte ih cediti!
Foto: (fokuzz.com
Veoma je važno da nikad ne pokušavate da istisnete bubljice i mitisere. Ukoliko to činite znajte da na taj način škodite svojim porama. Apliciranje ove mešavine dva puta sedmično iščistiće mitisere i učiniti vaše lice blistavim i svežim.

Foto: (fokuzz.com
Ukoliko vi imate neki svoj domaći recept za uklanjanje mitisera, bubuljica, ali i čišćenje lica uopšte, podelite to sa nama u komentarima na ovaj tekst!
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email