None
9 0 1 6

9 odevnih izbora i kombinacija koji vam mogu ugroziti zdravlje

Podeli
Zdravlje
Lana L.
Zdravlje
Aug 30, 2016

Ove modne detalje skoro svaka žena nosi, ali nisu ni svesne koliko im može ugroziti zdravlje. Pogledajte koji su odevni predmeti najopasniji za nošenje.

1. Uski džins

Uski džins
Foto: thatviralfeed.com
Možda su uske farmerke slatke, ali takođe mogu da izazovu nelagodnost u stomaku i otok. Jedan incident koji je opisan u "Žurnalu neurologije, neurohirurgije i psihijatrije" uključuje ženu koja je doživela nervna oštećenja dovoljno jaka da izazovu ukočenost, nakon samo jednog dana nošenja uskih farmerki. Ove pantalone takođe mogu da izazovu infekcije.

2. Velike teške minđuše

Velike teške minđuše
Foto: thatviralfeed.com
Velike, teške minđuše mogu dovesti do oštećenja ušne školjke. Ne samo da se lako mogu povući, već njihova težina može istegliti ušne školjke. Takođe, jeftine metalne minđuše ili bižuterija mogu izazvati alergijske reakcije.

3. Visoke potpetice

Visoke potpetice
Foto: thatviralfeed.com
Kada govorimo o najboljnijim odevnim predmetima, visoke potpetice su ubedljivo na prvom mestu. Studija sa univerziteta iz Severne Karoline otkrila je da dugo nošenje visokih potpetica dovodi do nestabilnosti i slabljenja skočnog zgloba mišića i tokom vremena šteti zglobovima i dovodi do komplikacija u nogama i leđima.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email