None
13 0 1 8

Ako želite da umirite uplakanu bebu, onda MORATE da znate ove trikove. Tajna se krije na mestu jednom mestu na bebinom telu koje vam NIKAD ne bi palo na pamet!

Podeli
Zdravlje
Jelena K.
Zdravlje
Apr 21, 2016

Postoje razni razlozi zašto beba plače: bol u stomaku, prehlada, zatvor itd. Ali postoje par trikova koji će pomoći da ublaži bebinu nelagodnost. Jedan od načina je refleksologija.

Sledeći put nemojte trljati deo tela koji boli, već odgovarajući deo stopala. Ako se bol uporno nastavlja, zapamtite da uvek konsultujete lekara!

Pluća

Pluća
Foto: hefty.co
Teško disanje kod beba je često rezultat infekcije ili prehlade. Ono može uticati na bebin san i apetit. Da bi ublažili bebinu nelagodnost, probajte sledeće: nežno trljajte bebine loptice na stopalima – odmah ispod prstiju.

Sinusi

Sinusi
Foto: hefty.co
Sredina prstiju je povezana sa sinusima. Ako vaša beba konstantno kija i curi joj nos, onda joj masirajte prstiće na stopalima. Ovo bi trebalo da ublaži simptome dok ne posetite doktora.

Glava i zubi

Glava i zubi
Foto: hefty.co
Zanimljivo je da su vrhovi nožnih prstiju povezani sa glavom i zubima. Ovo je idealno kada bebi rastu zubi.

Solarni pleksus

Solarni pleksus
Foto: hefty.co
Solarni pleksus je mesto gde se susreću nervi i nalazi se u grudima, gde su rebra. Solarni pleksus može izazvati stomačne grčeve i otežano disanje. Nežno masirajte, direkto ispod loptice stopala.

Digestivni problemi

Digestivni problemi
Foto: hefty.co
Da bi ublažili digestivne probleme, nema ništa bolje od masaže stopala. Nakon posete doktoru, istrljajte sredinu stopala vaše bebe radi olakšanja.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email