None
8 0 1 0

IZGLEDAĆETE 10 GODINA MLAĐE: Isprobajte neverovatno brze i lake vežbe za skidanje podbradka koje garantuju rezultate!

Podeli
Zdravlje
Jelena K.
Zdravlje
Dec 05, 2015

Podbradak nastaje kada potkožna masnoća u predelu vrata počne da visi i da izgleda kao da imate dve brade. Postoje razne metode za skidanje podbradka – od dijeta i vežbi do plastične hirurgije.

Vežbe su svakako bolja metoda od odlaska pod nož – lake su i jednostavne. Hajde da počnemo!

1. Poljubac

Poljubac
Foto: viralands.com
Stojeći nagnite glavu unazad i gledajte ka plafonu. Napućite usta kao da pravite "duckface", ostanite tako 6 sekundi, a onda se opustite i vratite glavu u prvobitni položaj. Ponovite ovo 15 puta.

2. Isplazite jezik

Isplazite jezik
Foto: viralands.com
Široko otvorite usta i sporo plazite jezik brojeći do 5. Isplazite se što više možete. Onda zatvorite usta i mirujte 5 sekundi. Ponovite ovo 10 puta.

3. Izbacivanje vilice

Izbacivanje vilice
Foto: viralands.com
Zabacite glavu unazad i pogledajte u plafon. Izbacite donju vilicu i ostanite u tom položaju 10 sekundi. Onda opustite vilicu i vratite glavu u prirodan položaj. Ponovite ovo 10 puta.

4. Vrtenje glavom

Vrtenje glavom
Foto: viralands.com
Ova vežba se radi stojeći. Počnite tako što ćete bradu spustiti na grudni koš. Sporo zarotirajte glavu na desno. Zadržite glavu u tom položaju 5 sekundi. Onda to uradite i s levom stranom. Ponavljajte ovo 30 sekundi.

5. Jezik na zubima

Jezik na zubima
Foto: viralands.com
Otvorite usta što više možete. Stavite vrh jezika na unutrašnju stranu donjih zuba. Udahnite vazduh kroz usta i izdahnite izgovarajući vokal A jedan minut. Opustite se na 15 sekundi. Ponovite još jednom.

6. Guranje brade

Guranje brade
Foto: viralands.com
Ne pomerajući glavu, pažljivo gurajte bradu na gore gornjim delom dlana, ne previše jako. Radite ovo pola minuta.

7. Napred-nazad

Napred-nazad
Foto: viralands.com
Šakom napravite oblik slova V i stavite palac na jednu stranu vilice, a ostatak prstiju na drugu stranu. Dok vam ruka stoji u ovom položaju, gurajte glavu i vrat napred. Zadržite pritisak 30 sekundi, pa se opustite na 15 sekundi. Ponovite ovo 3 puta.

8. Podizanje iz ležećeg položaja

Podizanje iz ležećeg položaja
Foto: viralands.com
Ovo je možda najbolja vežba sa liste. Lezite na krevet na leđa i pustite da vam glava padne preko ivice, tako da vrat nosi svu težinu. Onda privucite glavu grudnom košu, ali izbegavajte da koristite ramena i leđa. Zadržite se u tom položaju 10 sekundi, a onda se opustite. Ovo može da se radi samo 2 puta – ne pokušavajte da uradite više jer se možete povrediti.
Image source: viralands.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email