None
12 0 1 0

Ako vas boli OVA tačka na ramenu ili leđima, to znači da se ove užasne stvari događaju sa vašom psihom... OBRATITE PAŽNJU!

Podeli
Zdravlje
Cveta F.
Zdravlje
Dec 08, 2016

Dešava se svakome da doživi bol na raznim mestima tela i da je uzrok nejasan. Možda niste znali, ali emotivni stres može biti glavni razlog. Ali šta je emotivni stres? Pogledajte listu bolnih mesta i saznajte šta ga uzrokuje.

Bol u vratu

Bol u vratu
Foto: firstaid4sport.co.uk
Bol u vratu psihološki označava nedostatak opraštanja. Kada oprostite nekome, bol se smanjuje. Ono što je bitno je da oprostite sebi ili nekome drugom. Samo treba da se rešite tereta.

Glavobolja

Glavobolja
Foto: progressiveseattle.com
Najčešća od svih, glavobolja je izazvana kada osećate visok stepen stresa svakodnevno. Morate neki deo dana da posvetite sebi, kako biste uklonili efekat bola u glavi. Nemojte da legnete u krevet puni briga, već ih se rešite pre spavanja.

Bol u ramenima

Bol u ramenima
Foto: 907chiro.com
Bol u ramenima je izazvana teškim emocionalnim teretom. Ovo je izazvano kada jedno rame podnosi više tereta od drugog i rešenje može biti jednostavno. Brže donosite odluke i nemojte da odugovlačite. Budite bliski sa prijateljima i roditeljima i bol će nestati.

Bol u gornjem delu leđa

Bol u gornjem delu leđa
Foto: healthnbodytips.com
Bol u gornjem delu leđa može biti i dobar znak. To ukazuje da, ako ste sami, može da vas očekuje neka osoba. Ako ste u vezi, vreme je za promene. Bol u ovom predelu je izazvana skrivenim osećanjima. Zbog toga ih treba podeliti sa drugima ako želite da bol nestane.

Bol u donjem delu leđa

Bol u donjem delu leđa
Foto: kevinlimd.com
Ovo je znak da niste zadovoljni svojim poslom ili se suočavate sa finansijskim problemima. Zbog toga reagujte dok ne bude bilo prekasno i probajte da promenite posao. Ne pravite greške i otarasite se loših osećanja.

Bol u laktu

Bol u laktu
Foto: writingandwellness.com
Vi ste otporni na promene! Potrebno je malo više da budete prilagodljivi i da pustite da stvari idu svojim tokom. Ne dozvolite da vas išta sputava, prigrlite sebe i promene oko vas i bol će nestati.

Bol u rukama

Bol u rukama
Foto: doctorshealthpress.com
Da li imate dovoljno prijatelja? U ovom slučaju se javlja bol u rukama. Možda vam je potrebno više prijatelja i opuštanja sa njima. Pokušajte da budete više društveni. Srž je da je vreme da upoznate nove ljude.

Bol u kukovima

Bol u kukovima
Foto: huffpost.com
Bol u kukovima označava nelagodnost i premeštanje. Nemojte više da se kajete zbog izbora i naučite da se izborite sa stvarima. Zapamtite da svet nije med i mleko, već nešto mnogo gorče. Što pre ovo shvatite, brže ćete rešiti probleme.

Bol u kolenima

Bol u kolenima
Foto: westsubpainrelief.com
Naučite da ništa nije savršeno na svetu, jer bol u kolenima osećaju ljudi koji imaju ekstremno visok ponos. Držite svoju samouverenost i ponos na granicama normale ako želite da se rešite bola.

Bol u zglobovima

Bol u zglobovima
Foto: anklepaintreatment.com
Izađite i obojite grad! Ovo je savršeno rešenje za bol u zglobovima i označava da treba da začinite svoj život. Posvetite se svakodnevnoj rutini i idite češće na proslave.

Bol u nogama

Bol u nogama
Foto: barefoot-science.com
Da li patite od depresije i osećate bol u nogama? Veza je sama uspostavljena. Obratite pažnju na bol, družite se sa ljudima i nađite novi hobi. Bol u nogama će se svakako smanjiti.

Bol u listovima

Bol u listovima
Foto: aetrexblog.com
Da li ste ljubomorni na nekoga? Prestanite sa tim! Bol u listovima označava ljubomoru i zavist. Rešite se stresa, tenzije i loših misli. Bolje koristite svoju energiju kako biste se poboljšali.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email