None
5 0 1 0

Masirajte prste Džin Šin Đutsu tehnikom i oporavite telo i duh

Podeli
Zdravlje
Helena S.
Zdravlje
May 01, 2017

Džin Šin Đutsu je ogranak tradicionalne kineske medicine. Obuhvata 26 različitih energetskih centara tela koji povezuju organe i svaki od njih otvara "energetske kanale" organa. Kao rezultat, funkcije organa se poboljšavaju, kao i vaše celokupno stanje.

Palac

Palac
Foto: imgur.com
Palac je povezan sa srcem i plućima. Ubrzano lupanje srca ili nedostatak vazduha se mogu ublažiti nežnim masiranjem ili povlačenjem ovog prsta.

Kažiprst

Kažiprst
Foto: imgur.com
Ovaj prst je povezan sa gastro-intestinalnim traktom. Ako imate grčeve u stomaku, bolove ili zatvor, nežno ga protrljajte ili povucite kako biste ublažili simptome.

Srednji prst

Srednji prst
Foto: imgur.com
Srednji prst je povezan sa cirkulacijom. Ako imate vrtoglavicu ili mučninu, masirajte srednji prst i simptomi će se ublažiti. Ova metoda može da bude od koristi i prilikom nesanice.

Domali prst

Domali prst
Foto: imgur.com
Prema studijama Džin Šin Đutsua, domali prst je odgovoran za vaše raspoloženje. Ako ste loše raspoloženi ili nestrpljivi, masirajte ovaj prst kako biste se smirili i opustili.

Mali prst

Mali prst
Foto: imgur.com
Mali prst je povezan sa bubrezima i glavom. Nežno masiranje ovom kineskom metodom može da pomogne da se izleče bubrezi. Ako imate glavobolju ili bol u vratu, pritisnite ovaj prst i bol će nestati.
Image source: imgur.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email