None
4 0 1 0

Dodajte ova 3 sastojka u kafu i sagorite višak kilograma

Podeli
Zdravlje
Marko M.
Zdravlje
Jun 28, 2017

Mada ovih dana izgleda da telesna težina nije važna, ipak ima ljudi koji žele da budu zdravi i u formi. Da bi to postigli, oni vode računa o ishrani, vežbaju i još mnogo toga, a da nisu svesni da nekoliko običnih namirnica koje svi imamo u kući ubrzavaju sagorevanje masti i potpomažu mršavljenje. Uzmimo za primer kafu - ako u nju dodamo ove sastojke, ona će delovati poput preparata za sagorevanje masti. Pogledajte šta treba da uradite.

Potrebno vam je:

Potrebno vam je:
Foto: healthmag.co.in
* 2 kašike meda
* 1 kašika cimeta
* 1 kašika kokosovog ulja

Dodajte ove sastojke u kafu svakoga dana, a za najbolje rezultate pijte je dva puta dnevno. Ovo je savršen recept za sagorevanje masti i ubrzavanje metabolizma. Evo i zbog čega.

Med

Med
Foto: healthmag.co.in
Med je prirodni zaslađivač sa niskim glikemijskim indeksom i on povećava potrošnju enrgije u telu. Ako volite slatku kafu, u nju dodajte 2 kašike meda umesto šećera i učinićete korisnu stvar za svoje zdravlje.

Cimet

Cimet
Foto: healthmag.co.in
Cimet spašava živote od antičkih vremena. On je odličan lek za pacijente koji boluju od šećerne bolesti, jer snižava nivo šećera u krvi i ubrzava metabolizam. Na taj način sagoreva masti i smanjuje naslage na stomaku, čineći telo vitkim i zdravim.

Kokosovo ulje

Kokosovo ulje
Foto: healthmag.co.in
Kokosovo ulje nije dobro samo za spoljašnju upotrebu, već i za unutrašnje organe. Ono poboljšava njihov rad i ubrzava metabolizam tela. Kada se u organizmu sagoreva kokosovo ulje, oslobađa se toplota koja redukuje višak masti.
Image source: healthmag.co.in
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email