None

11 bizarnih kućnih lekova koje su naše bake i deke koristile a koje stvarno deluju (broj #9 SVAKA žena mora da pročita barem jednom u životu)

Podeli
Zdravlje
Mirka S.
Zdravlje
Oct 15, 2016

Kada ste bili mali, verovatno ste se suočili sa čudnim kućnim lekovima koje vam je davala baka, a koja je posle prenela na majku. Možda deluju čudno, ali videćete koliko su zaista ti lekovi efikasni.

1. Loš zadah

Loš zadah
Umesto da žvaćete žvaku, žvaćite komad peršuna i ne samo da ćete imati lep dah, već će imati blagotvorna dejstva na vaše zube.Takođe pomaže kod probave!

2. Bol u uvetu

Bol u uvetu
Ako osetite bol u ušima tokom prehlade, samo iscedite limun na vatu i stavite je u uvo. Na ovaj način će se obnoviti pH ravnoteža i neutralisati bakterije.

3. Opadanje kose

Opadanje kose
Skuvajte čaj od koprive ili preslice, jer oba imaju visok nivo silicijuma, supstance koja može da pomogne kod jačanja tkiva kose. Pazite da ga ne pijete u velikim količinama, jer silicijum može imati otrovne efekte za bubrege.

4. Artritis

Artritis
Potopite suvo belo grožđe u džin preko noći i jedite ga tako 10 dana. Ne brinite, nećete se napiti, jer će vitamini u grožđu i anti-inflamatorni efekti džina pomoći da se smanji otok i olakša bol.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email