None
11 0 1 7

11 znakova koji dokazuju da je blizu vas PRAVI anđeo čuvar. Imate li vi jednog?

Podeli
Zabava
Maki S.
Zabava
Apr 09, 2016

Pomisao da svako ima svog anđela čuvara koji nas štiti i čuva, čini nas sigurnijima, bezbrižnijima. Neki ljudi veruju da su anđeli čuvari duhovna bića koji gledaju svoju dobrobit, dok drugi smatraju da je anđeo čuvar pokojnik koji je voli da nudi smernice.

Ovde su jednostavni načini da se utvrdi ime vašeg anđela čuvara i nekoliko znakova koji ukazuju da vas je anđeo posetio. Ovi znakovi su skupljani godinama od različitih vernika i duhovnih učitelja.

1. Sanjate o poseti anđela

Sanjate o poseti anđela
Foto: littlethings.com
Snovi mogu da ukazuju da je anđeo čuvar u blizini. Anđeo vas može posetiti u snu da vam na taj način kaže da vas gleda i brine o vama.

2. Vidite čudne boje orbova

Vidite čudne boje orbova
Foto: littlethings.com
Ako primetite svetlost ili obra u čudnoj boji, možda ćete pomisliti da vas vaše oči varaju. Međutim, ova svetla su anđeli. Možete primetiti orba u svakodnevnom životu, ili možete pogledati u fotografiju i primetiti da čudna kuglica oko vas. Kada vidite ova svetla, to znači da je anđeo na vašoj strani.

3. Primetili ste neobjašnjivo lep miris

Primetili ste neobjašnjivo lep miris
Foto: littlethings.com
Ako ne možete da objasnite otkud taj neočekivano prijatan miris, to znači da je anđeo u blizini, i želi da znate da je tu sa vama. Mirisi mogu biti u obliku ukusne hrane, , mirisnog cveća ili prijatnog parfema koji je pokojnik voleo da nosi.

4. Belo pero

Belo pero
Foto: littlethings.com
Pero je bezbedan i nežan način da vam anđeli pokažu da su tu. Ovo je jedan od najčešćih anđeoskih znakova. Belo pero se može pojaviti na mestu na kom nikad ne biste pomislili da može i kažu da stiže u vreme kada vam je najviše potrebno.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email