None
14 0 1 9

Ova žena dobija čak 200 dolara po satu za ujedanje poznatih ličnosti. Evo zašto bacaju tolike pare na ovako bizarnu stvar

Podeli
Zabava
Lana L.
Zabava
Aug 26, 2016

Poznate ličnosti uvek imaju novca na pretek i uvek pronalaze interesantne načine kako da ga potroše. Ako žele da ga troše na nešto što se običnim ljudima čini nevažno, onda će to i da urade. Jedan od najšokantnijih stvari je da plate ženi 150-400 dolara kako bi ujela nekoga.

Trač

Trač
Foto: thatviralfeed.com
Stejn je postalo poznato ime u Holivudu, čak dolazi i na poziv kako bi pričala tračeve sa nekim od najpoznatijih muzičara, kao što su Maraja Keri i Kortni Lav.

Tolerancija

Tolerancija
Foto: amazonaws.com
Dok Kanje Vest voli kad ga ujedu, Stejn kaže da njeni klijenti nemaju istu vrstu tolerancije. "Kada sam ujela Džimija Falona, počeo je da vrišti", kaže Stejnova, kako navodi "Njujork post".

Nehigijenski

Nehigijenski
Foto: thatviralfeed.com
Neki stručnjaci su kritikovali njene masaže, rekavši da su nehigijenske i da im nedostaje higijena.

Bakterije

Bakterije
Foto: thatviralfeed.com
"Oko 10-15% rana od ljudskih ujeda zarazi se raznim bakterijama. Takođe postoji šansa da se prenese virus kao što je hepatitis B", kaže doktorka Holi Filips, kako prenosi "Metro Britanija".

Karijera

Karijera
Foto: thatviralfeed.com
Doroti Stejn, poznata kao "Doktor Dot" od strane njenih klijenata poznatih ličnosti, zarađuje masirajući bogate i slavne.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email