None
9 0 1 0

SAZNAJTE VAŠE SKRIVENE TALENTE: Vaše obrve otkrivaju o vama više nego što možete i da zamislite!

Podeli
Zabava
Milica P.
Zabava
Oct 17, 2015

Svaki deo našeg tela govori ponešto o nama. Saznajte šta vaše obrve imaju da vam poruče!

1. U obliku luka

U obliku luka
Vi ste perfekcionista. Imate dobro oko za detalje i prijatelji vas opisuju kao osobu koja sve primećuje. Mogli biste da se oprobate u menadžerskim poslovima ili nečemu sličnom zato što vi volite da naređujete i da budete na čelu svega.

#2

Vi takođe imate izraženu umetničku stranu, ali to ne mora da bude tradicionalno slikanje, jer vam ponekad za umetničko delo nije ni potrebna kičica. Muzika, pevanje, vajarstvo... Bilo šta u čemu možete da pokažete svoju kreativnost.

3. Prirodno ravne obrve

Prirodno ravne obrve
Ako imate ovakve obrve, to se uvek tumači kao da ste osoba koja je pouzdana i prizemna. Svi koji vas poznaju vam veruju i ne oklevaju da vas zamole za uslugu kada im je potrebna. Svesni ste svojih mana i vrlina i zbog toga biste se možda pronašli u bavljenju naukom.

4. Osobe sa ravnim obrvama se smatraju osobama kojima vlada logika

Osobe sa ravnim obrvama se smatraju osobama kojima vlada logika
Veoma ste dobro organizovani i umete da radite više stvari odjednom.

5. Obrve sa naglašenim lukom

Obrve sa naglašenim lukom
Ovim osobama su takmičenja sve. Imate više talenata, jer se uvek trudite da budete najbolji, ali ako ne uspe, onda barem među najboljima. Ove osobe su često šefovi ili preduzetnici.

6. Ovaj tip obrva ukazuje i na...

Ovaj tip obrva ukazuje i na...
Veoma dobru poslovnu etiku. Zato ljude sa ovakvim obrvama uvek možete sresti na nekoj visokoj poziciji. Mrzite da gubite, pa ste zato u stanju da učite i da se usavršavate celog života.

7. Spuštene obrve

Spuštene obrve
Ove osobe su veoma ljupke i svesne su sebe i svega oko sebe. Više vremena provode misleći kako da pomognu drugim osobama. Zbog toga su ove osobe dobre u poslovima poput socijalnog radnika ili nečeg sličnog.

8. Ukazuju još i na...

Ukazuju još i na...
Empatiju. S vremena na vreme mogu da budu jako emotivne. Ove osobe su veoma posvećene.

9. Uvijene obrve

Uvijene obrve
Ove osobe su jako emotivne i osećajne, ali u isto vreme ne dozvoljavaju da ih emocije preplave. U njihovom životu se sve vrti oko balansa. Ne vole mnogo drame u životu i nikada se ne trude da budu u centru pažnje. Prijatelji i saradnici ih obožavaju. Dobri su kao vojnici, radnici socijalnih službi i slično.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email