None
15 0 1 10

15 najboljih a takođe i besplatnih igrica za vaš Android mobilni telefon!

Podeli
Zabava
Jasna S.
Zabava
Jan 23, 2016

Zabava ne mora uvek da se plati. Imate android mobilni ili tablet? Onda, preuzmite najbolje igrice, i to potpuno besplatno!

1. "DREAM OF PIXELS"


Ova igrica je u suštini naopaki tetris. Njegove audio i video karakteristke skroz odgovaraju atmosferi, a kontrole su isuviše lake. Jednostavno pritisnete deo koji želite da se odvoji.

2. "BEAN DREAMS"


Ova jednostavna platforma je ono što krasi ovu igricu, stavljajući naglasak na
učenje nivoa, tajminga i istraživanja. Vaša loptica ne prestaje da skakuće, a vi je jednostavno vodite gde želite da ona ide.

3. "PAC-MAN 256"


Izašla je nova verzija svima dobro poznate igrice! Naš žuti heroj mora da se kreće kako bi izbegao duhove i hvatajući pojačanje koje mu omogućava da se situacija na kratko vreme obrne.

4. "BENEATH THE LIGHTHOUSE"


Svetionik je pao, što vas je primoralo da potražite svog dedu. Svaka soba je kružna smrtonosna zamka koja se rotira kako okrećete vaš uređaj. Vaš lik se kreće zakonom gravitacije, sve što treba da uradite jeste da ga izvedete na pravi put.

5. "BADLAND"


Badland je jedna od omiljenih igara kod gejmera od kako je početkom godine stigla na iOS platformu (The Verge je čak imenovao za najbolju novu aplikaciju), a sada i korisnici uređaja sa Android platformom konačno mogu da vide o čemu se radi. Prilično lepa igrica, u kojoj ste stvorenje poput slepog miša. Pritiskajući ekran održavate putanju vašeg mališana.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email