None
15 0 1 0

15 najboljih a takođe i besplatnih igrica za vaš Android mobilni telefon!

Podeli
Zabava
Jasna S.
Zabava
Jan 23, 2016

Zabava ne mora uvek da se plati. Imate android mobilni ili tablet? Onda, preuzmite najbolje igrice, i to potpuno besplatno!

1. "DREAM OF PIXELS"


Ova igrica je u suštini naopaki tetris. Njegove audio i video karakteristke skroz odgovaraju atmosferi, a kontrole su isuviše lake. Jednostavno pritisnete deo koji želite da se odvoji.

2. "BEAN DREAMS"


Ova jednostavna platforma je ono što krasi ovu igricu, stavljajući naglasak na
učenje nivoa, tajminga i istraživanja. Vaša loptica ne prestaje da skakuće, a vi je jednostavno vodite gde želite da ona ide.

3. "PAC-MAN 256"


Izašla je nova verzija svima dobro poznate igrice! Naš žuti heroj mora da se kreće kako bi izbegao duhove i hvatajući pojačanje koje mu omogućava da se situacija na kratko vreme obrne.

4. "BENEATH THE LIGHTHOUSE"


Svetionik je pao, što vas je primoralo da potražite svog dedu. Svaka soba je kružna smrtonosna zamka koja se rotira kako okrećete vaš uređaj. Vaš lik se kreće zakonom gravitacije, sve što treba da uradite jeste da ga izvedete na pravi put.

5. "BADLAND"


Badland je jedna od omiljenih igara kod gejmera od kako je početkom godine stigla na iOS platformu (The Verge je čak imenovao za najbolju novu aplikaciju), a sada i korisnici uređaja sa Android platformom konačno mogu da vide o čemu se radi. Prilično lepa igrica, u kojoj ste stvorenje poput slepog miša. Pritiskajući ekran održavate putanju vašeg mališana.

6. "ASPHALT 8: AIRBORNE"


Asphalt 8 je arkadna trkačka igra sa mnoštvom automobila visokih performansi, egzotičnih lokacija sa razbacanim platformama i rampama oko trkačkih staza, koje vam omogućavaju da prelećete i pravite razne akrobacije sa svojim automobilom. Igru ne krasi realizam kao kod Real Racing 3, ali umesto toga dobijate mnogo više adrenalina.

7. "PLANTS VS ZOMBIES 2"


Plants vs Zombies 2 je ispunio visoka očekivanja koja smo imali od nastavka onako sjajnog prvog dela. Igra je besplatna, suštinski nije pay-to-win, tu su nove biljke, novi zombiji, kul powerup-ovi, novi game modovi… Ako ste voleli prvi deo, šta čekate, pravac Google Play.

8. "Temple Run 2"


Ako do sada niste igrali ili bar culi za Temple Run igru, ova igra spada u tip igrice “beskonacnog trčanja”. Ukoliko nikada niste igrali nijednu igru ovog tipa, samo po nazivu možete pretpostaviti šta je osnovni koncept igre. Na vama je da trčite i samo trčite, izbegavate prepreke, izgubite život pa krenete iznova. Zvuči jednostavno zato što to zaista i jeste. Međutim, iako su jednostavne, za igre ovog tipa se nikako ne može reći da su dosadne. Ovo posebno stoji kod naslova kao što je Temple Run 2.

9. "CUT THE ROPE"


Malo čudovište Om Nom je gladno i jedina stvar koja deli njega i pun stomak ste Vi, tj. Vaša pomoć u presecanju konopca koji drži slatkiš. Prevucite prstom preko konopca da bi oslobodili ukusan slatkiš, ali usput nemojte zaboraviti da pokupite zvezdice. Lakše je reći nego učiniti pogotovu kada vam se na putu nađu neprijatelji ili prepreke.

10. "ANGRY BIRDS STAR WARS II"


Angry Birds Star Wars 2, je od Disneya i njegovog Infinityja preuzeo ideju dodatne zarade kroz figurice sa kojima je moguće uneti dodatne likove u igru.

Što se same igre tiče, ona je sada fokusirana na prvu trilogiju Star Warsa. To znači da će pernate verzije tako dobiti Jar-Jar, Qui-Gon, mladi Obi-Wan, Darth Maul i drugi. Svaki od njih ima će svoje posebno oružje, odnosno sposobnost namenjenu jednom jedinom cilju – uništavanju neprijatelja u tradicionalnom stilu Angry Birdsa.

11. "PLAGUE INC."


Ne postoje puno igrica u kojima ste vi zlikovac, ali ova igrica je jedna od tih... Plague Inc. je vrlo popularna igrica za iOS i Android uređaje, a cilj igrice je napraviti smrtonosni virus koji će zahvatiti celi svet. Zaigrajte Plague Inc. i pokažite svoje znanje u kreiranju virusa.

12. "DOTS"


Sama igra je vrlo jednostavna: cilj je da spojite tačke iste boje kako bi učinili da nestanu, svaka runda ima ograničenje na 30 sekundi. Što više tačaka spojite, više poena ćete dobiti i tada odlučujute svoje buduće poteze.

13. "VECTOR"


Vector je uzbudljiva arkadna igra. Igra je inspirisana parkurom – urbanim nindžama. Za one koji ne znaju, parkur je veština kretanja i prelaženja prepreka koristeći telo. Parkur se može praktikovati i u urbanim i ruralnim sredinama. U igri Vector vi ste zapravo traser koji trči, skače, penje se različitim i nesvakidašnjim veštinama u različitom okruženju. Igra počinje idejom smeštenom u totalitarnom režimu gde sloboda i individualnost nije ništa više od udaljenog sna.

14. "SMASH HIT"


Ako ste u potrazi za nadrealnim putem kroz novu virtuelnu dimenziju, nova Smash Hit igra vam baš to može priuštiti. Međutim, vaša relaksacija će biti slomljena zvukom razbijenog stakla i drugih objekata, jer ćete na vašem putu morati da razbijate razne predmete. Smash Hit zahtijeva određen nivo fokusa, koncentracije i dobrog tajminga.

15. "WINTER WALK"

"WINTER WALK"
Foto: imgur.com
Vrlo jednostavna igrica - vi ste viktorijanski gospodin sa svakodnevnim obavezama. Morate pritisnuti ekran svaki put kada vetar pokuša da skine vaš cilindar.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email