None
17 0 1 0

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA KADA KARMA DELUJE: 17 skoro trenutnih osveta karme

Podeli
Zabava
Predrag J.
Zabava
Jun 22, 2015

Ove slike će vas uveriti da karma stvarno postoji! Ponekad i nije trenutna, ali jedno je sigurno: kad-tad vas sustigne.

#1

#2

#3

#4

#5

"Ja sam lopov. Ukrao sam devojci telefon u subotu, u pekari "Panera hleb". Na moju nesreću, uhapšen sam sinoć i policajci su našli telefon koji sam ukrao i vratili ga devojci čijij je prvobitno bio. Ali na moju glupost, ulogovao sam se na svoj nalog na fejsbuku i tviteru i vlasnica telefona može sada da kuca šta želi sa mojih naloga. Karma je smešna, zar ne? Možda će te ovo naučiti nekom poštenju i bićeš pametaniji sledeći put da ne uzimaš stvar koja nije tvoja. Idiote."

#6

#7

"Draga devojko u crnoj Grand Vitari koja si me udarila od pozadi i pobegla (sećaš me se?): Smešna priča - Danas sam odneo automobil u osiguravajući centar da bi mi se procenila šteta i da ne poveruješ, inspektor je našao savršen otisak tvojih registarskih tablica na mom zadnjem braniku koji su uparili sa mojim opisom tvog automobila. Naravno, pozvali su policiju koja ih je uverila da će veoma uskoro pričati sa tobom. Mogu da se kladim da shavatas u kolikom si sosu. Nego, kakav ti da... a da... ovo je neprijatno. "

#8

#9

#10

#11

STATUS: "Niste specijali ako ste pročitali knjigu "Veliki Gatsby", svi smo išli u srednju školu."1: Kada god pomislite da kritikujete nekoga, samo se setite da nisu svi ljudi ove planete imali prednosti koje ste vi imali.2: okej hajde da se utišamo sada, samo sam se šalila1: I ja sam isto, to je prva rečenica u knjizi.2: šta2: ja nisam pročitala knjigu

#12

#13

#14

"Parking servis"

#15

#16

#17

Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada!
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email