None
6 0 1 0

OVO NISTE ZNALI: 6 neverovatnih činjenica o grudima!

Podeli
Zabava
Milica P.
Zabava
Oct 25, 2015

Zanimljive činjenice o grudima koje sigurno niste imali prilike da čujete do sada!

1. Male grudi

Male grudi
Vijetnamska vlada je 2008. godine ozbiljno razmišljala da zabrani vožnju motora ženama sa manjim obimom grudi od 70cm. Ministarstvo zdravlja je izjavilo da je ovo zarad sigurnosti ljudi koji sede iza vožača. Kako bilo, ova ideja je propala već 2009. godine.

2. Povećanje grudi mobilnim telefonom

Povećanje grudi mobilnim telefonom
Doktor Hibeto Tomabeši bio je godinama okupiran sa 2 stvari, a to su grudi i zvukovi. 2008. godine je ukombinovao svoja interesovanja u projekat "Rock Melon". Naime, to je bila melodija za telefon koja je navodno trebala da dovede do povećanja grudi. U melodiju je ubačen subliminarni plač malog deteta koji bi navodno trebalo da probudi majčinski instinkt u ženi, što bi izazvalo rast grudi. Njegove ispitanice su 20 puta dnevno slušale ovu melodiju nekoliko dana, a jedna od njih je izjavila da su joj grudi porasle skoro 3cm.

3. Velike grudi će vas spasiti od zatvora

Velike grudi će vas spasiti od zatvora
Serena Kozakura je proglašena krivom za upad na tuđu imovinu. Ona je razvalila vrata stana jednog čoveka, a u stanu je napravila haos. Nakon ponovnog otvaranja slučaja Kozakura je oslobođena optužbi jer je utvrđeno da ona nije mogla proći kroz rupu na vratima s obzirom na njen obim grudi koji iznosi 112cm.

4. Grudi su sve veće i veče

Grudi su sve veće i veče
Britanski istraživači došli su do zaključka da su grudi žena iz generacije u generaciju sve veće i veće. U Britaniji je prosečna veličina grudnjaka bila 34B, a sada je 36C. Što se ostatka sveta tiče slično je, na svakih 10-15 godina prosečna veličina korpe je veća za jedan broj.

5. Žene sa tri dojke

Žene sa tri dojke
Da, ovo je zapravo moguće. Ovo stanje se u medicini naziva “Polimastija”. Žene koje imaju tri dojke funkcionišu normalno, kao i žene sa dve. Polimastija se može manfestovati bio gde na prednjem delu tela.

6. Silikoni vam mogu spasiti život

Silikoni vam mogu spasiti život
2006. godine u Bugarskom gradu Ruse dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su oba automobila uništena. Oba vozača su preživela. Žena koja je upravljala jednim od automobila preživela je samo zahvaljujući silikonima, da nije bilo njih, od siline udarca imala bi ozbiljne povrede unutrašnjih organa.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email