None
5 0 1 0

ONI SU ROĐENI ZA LUDOVANJE: 5 horoskopskih znakova koji bi mogli ceo život da provedu na zabavama i žurkama

Podeli
Zabava
Nadežda P.
Zabava
Oct 01, 2015

Oni su duša svake zabave. Sva svetla su uperena u njih, obožavaju da plešu. Predstavljamo vam 5 horoskopskih znakova koji su rođeni za zabave:

Strelac

Strelac
Zabava počinje tek onda kada on dođe! OSobe rođene u ovom znaku su veoma društvene. Na njih možete uvek da računate ako je potrebno da se rasplamsa atmosfera. Kao vatreni znak, on je veoma društven, a on posebno voli da igra!

Lav

Lav
Lav je još jedan od onih kji znaju kako se podiže atmosfera. Vole da su u centru pažnje, da vide i da budu viđeni. Obožavaju zato da imaju nek teatralan ulazak, da se postaraju da su ih apsolutno primetili. Ulaze u veilom stilu i daju znak da može zabava da počne!

Ribe

Ribe
Prema horoskopu, Ribe su dosta zatvorenije nego prethodna dva znaka, ali su ipak idealan partner za zabave. Daj te im priliku da se opuste i zabave, a oni će uraditi sa svima koji se osećaju kao da im tu nije mesto.

Ovan

Ovan
Još jedan vatreni znak. Oni se brinu o svojim gostima, staraju se da nikome ništa ne fali. Ono što h čini posebnim jeste to što nemaju određeo društvo, već idu od osobe do osobe. Vole sa svakim da se pozdrave, svakoga da vide, jer na taj način osiguravaju da budu pozvani i na druge zabave.

Vodolija

Vodolija
On obožava gužve. Voli zabave, a na zabavama vole njega. Uvek je okružen mnoštvom ljudi. Originalan je, ništa ga ne koči. Iako nije neki vrsni igrač, više voli da je sa društvom i da priča.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email