None
10 0 1 6

OD ŽIVOTA NA ULICI DO MILIONA: 10 poznatih ličnosti koje su nekada bile beskućnici!

Podeli
Poznati
Helena S.
Poznati
Sep 25, 2015

Ko ne voli dobru priču o ostvarenju životnog sna? Donosimo vam 10 poznatih koji su prešli put preko trnja da bi došli do zvezda.

1. Džim Keri

Džim Keri
Iako danas nema osobe koja se nije smejala njegovim facama i izmotavanjima, sam Keri nije imao razloga za smeh u detinjstvu. Kada je Džim imao 12 godina, njegov otac je izgubio posao. Navodno je Džim tada morao da se ispiše iz škole i svi zajedo su živeli u kombiju. Posle su živeli u dvorištu Džimove sestre. Iako ovo deluje kao tužna priča, Džim je uspeo da zadrži vedar duh i da postane jedan od najboljih komičara današnjice.

2. Hali Beri

Hali Beri
Sledeća na listi je oskarovka Hali Beri. Njen život uopšte nije bio lak. Na samom startu je rizikovala sve i otišla u Čikago kako bi postala glumica, ali je brzo ostala bez novca. Kako njena majka nije želela da joj pomogne finansijski, Hali je bila primorana da ostane u centru za beskućnike. Sama je više puta rekla kako ju je taj period samo ojačao.

3. Doktor Fil

Doktor Fil
Doktor Fil je imao 12 godina kada je zajedno sa svojim ocem živeo u Kanzasu, u siromaštvu. Fil je bio zainteresovan za očevu karijeru psihologa, pa je nastavio istim putem. Studirao je psihologiju i stigao je do doktorata! Uskoro je postao regularan gost kod Opre, a posle toga je dobio i sopstveni šou program.

4. Dženifer Lopez

Dženifer Lopez
Pevačica je danas "teška" preko 300 miliona dolara, ali to nije bio slučaj ranije. I sama pevačica je rekla da nikada nije želela da ide na koledž, već da je želela da pleše. Ovakav izbor se nije dopao njenoj mami, pa je Dženifer napustila porodičnu kuću kada je imala 18 godina i spavala je na kauču u plesnom studiju dok nije sakupila dovoljno novca za rentu. Kasnije je krenula na turneju po Evropi i ostalo je istorija.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email