None
4 0 1 0

Evo šta oblik vaših zuba otkriva o vašem karakteru

Podeli
Zabava
Maki S.
Zabava
Aug 29, 2017

Pokaži mi zube i reći ću ti ko si. Od sada pa nadalje, više ne morate čak ni da razgovarate sa nekim da biste saznali ponešto o njihovoj ličnosti. Samo im pogledajte sekutiće kada nešto kažu ili se nasmeju! Naravno, i vi ćete na isti način pokazati ko ste - što će verovatno biti zanimljivo osobi sa kojom ste u društvu. Ovu teoriju je navodno razvio otac medicine, Hipokrat. Isprobajte je na prijateljima i javite nam da li radi!

1. Četvrtasti sekutići

Četvrtasti sekutići
Foto: healthhacks.be
Ako su vaši zubi četvrtastog oblika, vi ste verovatno mirna osoba koja može da kontroliše svoje emocije. Zbog vašeg smirenog i rezervisanog karaktera, ponekada odajete utisak da se držite na distanci.

2. Ovalni sekutići

Ovalni sekutići
Foto: healthhacks.be
Ovaj oblik ukazuje na umetničku i kreativnu dušu. Imate oko za detalje i znate da sitnice mogu da naprave veliku razliku. Empatični ste i razumete osećanja drugih ljudi. Ponekada se izgubite u razmišljanjima i teško vam je da držite pažnju na nečemu duže vreme.

3. Trouglasti sekutići

Trouglasti sekutići
Foto: healthhacks.be
Vi ste optimistična, bezbrižna i dinamična osoba. Volite da budete sa ljudima i brzo stičete prijatelje. Zapravo, bojite se samoće i toga da budete sami.

4. Pravougaoni sekutići

Pravougaoni sekutići
Foto: healthhacks.be
Ako imate pravougaone sekutiće, vi ste rođeni za šefa. Imate snažne liderske veštine i brzo donosite odluke. Odlučni ste u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Nekada ste previše fokusirani na sebe, pa drugi ljudi stiču utisak da ste egoistični.
Image source: healthhacks.be
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email