None
15 0 1 0

NEOČEKIVANO: 7 igrica čiji kraj će vas potpuno iznenaditi

Podeli
Zabava
Mirka S.
Zabava
Oct 28, 2015

Sigurno vam se desilo da danima igrate neku igricu i konačno stižete do kraja gde bivate šokirani jer se desilo nešto totalno neočekivano... Pogledajte koje igrice će vas isto tako šokirati, ako već nisu.

Assassin’s creed 4

Accassin’s Creed 4 je bila jedna od najboljih igrica, ali većina sjaja i superiornosti ove video igre ima malo veze sa pričom. Ipak, postoji nekoliko momenata u igrici, koji se poklapaju, kao što je spajanje gusara Edvarda Kenveja i njegove ćerke. Prešao je dug put od svojih nečasnih dana i put potrage za novim životom je zaista dirljiv.

Warcraft III

Warcraft III nudi sjajnu i opširnu priču. Svedočite herojima, koji se bore zlikovaca i zlikovcima koji se vraćaju da postanu heroji. Ono što razlikuje Warcraft III od ostalih jeste ujedinjenje različitih zaraćenih srtrana, koje se udružuju da se suprostave zajedničkom neprijatelju. Legija demona iz drugog sveta dolazi sa armijom koja će da uništi ceo svet. Samo u saradnji sa Orcs i Night Elves ljudi mogu da pobede.

Batman

Godinama se Betmen borio protiv istih neprijatelja, a Džoker mu je uvek bio najgori neprijatelj. Ipak, nikako nije uspeo da ubije klovna i ciklus smrti i destrukcije se iznova i iznova nastavljao. Ali ne i u Arkhamu. U igrici, Džoker je otrovan i nalazi se na samrti kada ga napada Betmen i odgovara krstaša da mu da protivotrov i da ga ostavi da umre. Međutim, Džoker se cereka i umire. I nije neki kraj, zar ne?

Starcraft

Starcraft predstavlja vrhunsku igricu, koja iziskuje veliko strateško iskustvo. Svaki potez odvodi galaksiju dublje u propast. Vlada je srušila pobunjenike i heroj revolucije je korumpiran od strane Zerga. Ona je ipak dovela vanzemaljce da unište svet još brže. Do kraja igrice, Tassadar odlučuje da raznese sebe i vođu Zerga. Veličina njegove žrtve je neopisiva i neočekivana.

The last of us

Potrebe većine nadmašuju potrebe nekolicine – svuda osim u ovoj igrici. Primoran da odluči između devojčice Ellie da bude ubijena kako bi pronašli lek ili da je spase i osudi na propast čovečanstvo, protagonista Joel odlučuje da spasi devojčicu i poštedi je.

Bioshock

Nekima se nije dopao kraj igrice, ali ne postoji osoba koja negira veliko iznenađenje njenim završetkom. Tokom igrice, igrača kontaktira čovek pod imenom Atlas, koji ga upućuje na izvršenje određenih zadataka, kojima prethodi fraza Budite ljubazni. Na kraju se otkriva da su reči isprogramirani okidač u umu protagoniste, da je on hipnotisan i sve vreme izmanipulisan.

Red dead redemption

Ova igrica je remek delo, koje oslikava slavnu priču o izdaji i iskupljenju. To je dug put, kojim protagonista Džon Marston, korača tokom igre, da bi na kraju, nakon svih zadataka, koje izvršio i koji su se očekivali od njega, bio ubijen od strane vlade. A sada njegov sin kreće u osvetu.

Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email