None
15 0 1 11

NAJSMEŠNIJE "FOTOBOMBE" DO SADA: 15 potpuno uništenih fotografija

Podeli
Zabava
Marko M.
Zabava
Jul 04, 2015

Ako ste mislili da smo gotovi sa "fotobombama" - prevarili ste se. Novih 15 urnebesnih fotografija koje će vam naterati suze na oči!

1. Život na plaži

Život na plaži
Divna devojka u prvom planu ove fotografije nema pojma šta se dešava iza nje. Izgleda kao da pijana devojka iza pokušava da promeni brus? U sred dana na PLAŽI? Mnogo pitanja a tako malo odgovora. Ako vi imate bolju ideju toga šta se dešava ovde recite nam u komentarima ispod!

2. Ovaj tip je čudan

Ovaj tip je čudan
Ova mala veverica je debitovala u odmaralištu Banf koje se nalazi u Kanadi kada su turisti pokušali da fotografišu ove predivne pejzaže. Nazvali su ga "Čudak" i od onda je postao prava internet senzacija.

3. Jel' to Stiven Hoking?!

Jel' to Stiven Hoking?!
Ovo je možda najbolja fotobomba poznatih ličnosti ikada. Pitamo se o čemu Stiven razmišlja... Ko je ovaj čovek i što me fotografiše? Ili zašto se univerzum stalno širi? U svakom slučaju ovo je kul slika jednog od najvećih umova sveta.

4. Lukavi pas

Lukavi pas
Ovo pas nije naivan. On zna gde je akcija i gde treba da bude da bi bio viđen. On to uspeva na ovoj fotografiji pored zadnjica ovih devojaka. Možemo da se kladimo da jedva čeka da ode kući i ispriča ortacima šta mu se danas desilo iako mu verovatno neće verovati ni reč. Sve što mu je ostalo da uradi je da nekako privuče pažnju ovih devojaka kako bi došle da ga pomaze. Dobar dečko!
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email