None
15 0 1 0

NAJSMEŠNIJE "FOTOBOMBE" DO SADA: 15 potpuno uništenih fotografija

Podeli
Zabava
Marko M.
Zabava
Jul 04, 2015

Ako ste mislili da smo gotovi sa "fotobombama" - prevarili ste se. Novih 15 urnebesnih fotografija koje će vam naterati suze na oči!

1. Život na plaži

Život na plaži
Divna devojka u prvom planu ove fotografije nema pojma šta se dešava iza nje. Izgleda kao da pijana devojka iza pokušava da promeni brus? U sred dana na PLAŽI? Mnogo pitanja a tako malo odgovora. Ako vi imate bolju ideju toga šta se dešava ovde recite nam u komentarima ispod!

2. Ovaj tip je čudan

Ovaj tip je čudan
Ova mala veverica je debitovala u odmaralištu Banf koje se nalazi u Kanadi kada su turisti pokušali da fotografišu ove predivne pejzaže. Nazvali su ga "Čudak" i od onda je postao prava internet senzacija.

3. Jel' to Stiven Hoking?!

Jel' to Stiven Hoking?!
Ovo je možda najbolja fotobomba poznatih ličnosti ikada. Pitamo se o čemu Stiven razmišlja... Ko je ovaj čovek i što me fotografiše? Ili zašto se univerzum stalno širi? U svakom slučaju ovo je kul slika jednog od najvećih umova sveta.

4. Lukavi pas

Lukavi pas
Ovo pas nije naivan. On zna gde je akcija i gde treba da bude da bi bio viđen. On to uspeva na ovoj fotografiji pored zadnjica ovih devojaka. Možemo da se kladimo da jedva čeka da ode kući i ispriča ortacima šta mu se danas desilo iako mu verovatno neće verovati ni reč. Sve što mu je ostalo da uradi je da nekako privuče pažnju ovih devojaka kako bi došle da ga pomaze. Dobar dečko!

5. Džesi Tajler fotobomba

Džesi Tajler fotobomba
Ovih dana proslave su tako formalne i dosadne, skoro robotične. Zato nam je drago da vidimo Džesi Tajlera kako pokušava da "fotobombuje" Mirandu Ker i Orlanda Bluma. Svima bi nam dobro koristilo malo ovakvog bezazlenog glupiranja.

6. Riba koja nije propustila priliku za legendarnu fotografiju

Riba koja nije propustila priliku za legendarnu fotografiju
Kažu da je tajming sve a ova mala riba zna šta radi. Podseća nas na malu sirenu koja se uvek pitala kako je to biti ljudsko biće. "Možda bih znala kako to izgleda kada bih stavila svoju glavu na ljudsko telo..." Veruj nam ribice, ne želiš da budeš ljudsko biće...

7. Kada posetilac navrati

Kada posetilac navrati
Životinjske "fotobombe" su prilično smešne zato što su nenamerne i spontane. Pogledaj ovoh našeg malog krznenog prijatelja, on je odlučio da se pridruži družini u zajedničkoj fotografiji. Taj mali vlažni nosić i nevine oči ulepšavaju ovu već prelepu fotografiju.

8. Fotografja u zoološkom vrtu

Fotografja u zoološkom vrtu
Dan u zoološkom vrtu se pretvorio u nešto zanimljivo kada je porodica odlučila da se fotografiše ispred 2 ogromne žirafe. Barem je mališa okrenut od "dešavanja". Voleli bismo da vidimo tatu kako pokušava da mu objasni ali u svakom slučaju kada odraste, shvatiće sve sam.

9. Pravi ugao

Pravi ugao
Ponekad moraš biti kreativan da bi fotografija bila stvarno zanimljiva. Ovaj vojnik se namestio u pravu poziciju da bi stvorio iluziju kao da jede svoje drugare dok se spuštaju sa helikoptera.

10. Ludak uništava porodičnu fotografiju

Ludak uništava porodičnu fotografiju
Lepa plaža, porodica okupljena zajedno i neki slučajni prolaznik odluči da se katapultira u vas kadar. Morate odati priznanje ovom dečku zato što je on bukvalno definicija dobre "fotobombe".

11. Radoznala mačka

Radoznala mačka
Znali ste da na ovoj listi mora biti barem jedna mačka. Viđena više puta te večeri u restoranu sa ovim prelepim mladim damama. Od blica foto-aparata možda izgleda malo uplašeno ali ne nasedajte, to je najumiljatija i najradoznalija mačka na planeti.

12. Neočekivano pojavljivanje Kevin Spejsija

Neočekivano pojavljivanje Kevin Spejsija
Ova devojka je mislila da će poneti kući lepu fotografiju kući sa putovanja ali onda BAM, Kevin uskače u kadar na iznenađenje svih prisutnih. Pitamo se da li je ovo izuzetak u Kevinovom ponašanju ili je možda tog dana svima uskakao u fotografije?

13. Da li je to dezert?

Da li je to dezert?
Iako možda ovo nije fotografija sa najbojlim kvalitetom, mi nismo mogli da odolimo da vam ne pokažemo ovu bebu. Pokušaj ovekovečavanja prelepog momenata sa dezertima na stolu kada najsmejana i srećna beba uleće u kadar. Možda ima toliko entuzijazma zato što misli da je sve za nju, ali nažalost, vara se. Previše je mala, nema ni zube.

14. Ražino iznenađenje

Ražino iznenađenje
Još jedna fotografija sa letovanja uništena od strane džinovske raže. Izgleda da se ovim ženama ne sviđa zagrljaj ovog nasmejanog morskog prijatelja koji je hteo samo malo društva. U svakom slučaju, izraz na njihovim licima je NEPROCENJIV.

15. Da, udaću se za tebe!

Da, udaću se za tebe!
Pretpostavljamo da žena koja je prolazila iza ovog para nije očekivala da će naići na tako intiman momenat tokom svog obliaska Diznilenda. Sudeći po njenom licu - prilično je iznenađena. Diznijeva magija + princeza Iznenađena = garantovan osmeh na licu
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email