None
3 0 1 0

KAKO DO SAVRŠENOG STOMAKA BEZ TRENINGA: Trik za trbušnjake koji je oduševio ceo svet!

Podeli
Zdravlje
Nadežda P.
Zdravlje
Sep 29, 2015

Britanski fizioterapeut Semi Margo otkrio je celom svetu najjednostavniji način za savršene trbušnjake bez i malo muke! Pogledajte kako:

Fizioterapeuti su pronašli novi način koji će pomoći da sačuvate stomak ravnim i zategnutim. Ispostavilo se da običan konac, vezan oko struka, pomaže vam da imate zategnut stomak bez dosadnih vježbi. Po mišljenju stručnjaka, konac neprestano podsjeća čovjeka da stalno zateže mišiće stomaka.

Vodeći britanski fizioterapeut Semi Margo tvrdi da konac vezan oko struka, stalno opominje čovjeka o neophodnosti zatezanja trbušnih mišića.

``Uzmite konac, vežite ga u struku oko trbušnih mišića. Fiksirajte ga na polovini uzdisaja, tako da ga kod izdisaja osjetite. Pitisak konca stalno će vas podsjećati na neophodnost zatezanja mišića. Radićete to u toku cijelog dana: šetajući, stojeći, sjedeći, za vrijeme posla i kod kuće. Pokušajte ne skidati konac, koliko dugo možete izdržati. On će vam obezbijediti ravan stomak i poboljšati držanje vašeg tijela``, kaze Semi.


Ovakve vježbe rade se gotovo danonoćno, što je efikasnije od vježbanja tri puta nedjeljno. Semi tvrdi da njegova jednostavna metoda pomaže ljudima u ostvarenju željenih rezultata sa manjim psihološkim i fizičkim troškovima.

Unutrašnji trbušni mišići, vjerovatno su jedini u ljudskom tijelu koje se ne treniraju dinamičkim opterećenjima. Samo statika. Stalno zatezanje trbušnih mišića (uvlačenje stomaka) je vježba koja dovodi do ravnog stomaka.

Izvor: http://www.ekskluziva.ba/
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email