None
12 0 1 8

Šta svaki horoskopski znak mora da zna u 2016. godini prema rečima jednog od vodećih svetskih astrologa

Podeli
Zabava
Mira M.
Zabava
Jan 30, 2016

2016. je tek počela, ali to ne znači da ne treba da se spremite za sve što vas očekuje u njoj...

Ovan

Ovan
Foto: ilyke.com
Ovo je godina kada konačno treba redovno da idete u teretanu ili istrčite maraton. Prema rečima Suzan Miler, 2016. je idealna godina da se osobe rođene u znaku ovna posvete svom zdravlju i izgledu i dovedu se u formu koju su oduvek želele. Ako imate zdravstvenih problema, pobrinite se da ih rešite pre septembra. Ovnovima se u drugoj polovini godine smeše moguće bračne ponude. Sve u svemu, ako ste ovan, ovo će biti odlična godina za ostvarivanje zacrtanih ciljeva.

Bik

Bik
Foto: ilyke.com
Suzan Miler kaže da je za bikove u 2016. ključno da češće izlaze zato što će im ova godina biti u znaku ljubavi. Ako ste u braku, vaša ljubav će postati veća i dublja. Uz to, može se desiti i da dobijete prinovu.

Blizanci

Blizanci
Foto: ilyke.com
Ova godina je idealna za renoviranje, ali i za pronalaženje nove kuće ili stana. Nakon 9. septembra očekuje vas napredak na ljubavnom planu. Suzan Miler u suštini poručuje da prvu polovinu godine provedete u "opremanju gnezda", da biste u drugoj polovini primili ljubav u to gnezdo. Sem toga, ovaj znak tokom 2016. može da očekuje veliku podršku porodice.

Rak

Rak
Foto: ilyke.com
Rakovi će 2016. početi da komuniciraju na potpuno nov način. Ako se pitate šta ovo znači, Suzan daje jasne primere: ako inače radite pisane izveštaje u firmi, ove godine će vam tražiti da uradite nešto potpuno drugačije. Iako će rakovi u prvoj polovini godine biti fokusirani na posao, druga polovina je potpuno u znaku porodice.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email