None
22 0 1 18

FASCINANTNO: 22 fotografije za koje nam nećete poverovati da su stvarne!

Podeli
Zabava
Sashka M.
Zabava
Aug 13, 2015

Ponekad kada vidite sliku na internetu prosto znate da je fotošopovana. Ponekad je veoma očigledno da su lažne dok postoje i one za koje je malo teže proceniti da li su stvarne ili lažne. Ali takođe postoje i one fotografije koje samo izgledaju kao da su lažne dok su one zapravo stvarne. Zato vam mi predstavljamo 23 najboljih stvarnih fotografija koje sigurno nisu fotošopovane iako izgledaju tako:

1. Pokretne stepenice do pakla

Pokretne stepenice do pakla
Ovaj lift ne vodi stvarno do pakla već se nalazi u Stokholmu u Švedskoj i on je deo projekta kojem je cilj da od metroa napravi umetničku galeriju. Svaka od 90 stanica je dekorisana nekom temom. Lako bismo identifikovali našu stanicu ali smo sigurno da nikada ne bismo voleli da ovde izađemo...

2. Najveći rogovi ikada

Najveći rogovi ikada
Verovatno mislite da su ovi rogovi lažni? E pa varate se. Sa obimom od 100 cm ovo su najveći rogovi ikada zabeleženi i oni pripadaju Lurču, Afričkom vatusi volu. Nažalost, Lurč je preminuo 2010. godine zbog posledica raka na korenu rogova.

3. Istopljeno drvo

Istopljeno drvo
Ovi tragovi su urezani u drvetu na mestu gde se ovaj budistički monah moli svakog dana više puta, već zapanjujućih 20 godina unazad.

4. Rastavljen put

Rastavljen put
Ovo se zapravo desilo u Japanu posle zemljotresa. Izgleda strava, zar ne?
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email