None
10 0 1 0

HOROR: Dnevnik ove male devojčice pokazuje izmišljenog prijatelja... sa jezivim krajem!

Podeli
Zabava
Milena J.
Zabava
Jun 04, 2015

Lik Lise i sugestije koje pravi... izgledaju prilično teško da se pogrešno protumače. Pogledajte, ali budite spremni da se naježite.

1. Primetite kako je Lisa nacrtana.

Primetite kako je Lisa nacrtana.
Ovo je Lisa. Ona je moj prijatelj. Mama i tata je ne mogu videti pa su rekli da je ona izmišljena. Lisa je dobar prijatelj.

2. Njen tata spava u dvorištu...

Njen tata spava u dvorištu...
Danas sam pokušala da posadim cvet u dvorištu. Pokušala sam da ga posadim pored kutije sa peskom ali je Lisa rekla da tu njen tata spava pa sam ga zato posadila u saksiju.

3. Lisa ne voli to što je nevidljiva.

Lisa ne voli to što je nevidljiva.
Lisa je danas sa mnom u školi. Povela sam je da bih je pokazala ostalima ali se učiteljica Monro naljutila zato što je ne može videti. Lisa se rastužila pa je sakrila sunđer.

4. Čudno, niko nije želeo da uđe

Čudno, niko nije želeo da uđe
Juče mi je bio rođendan. Mama je kupila picu ali niko nije došao. Lisa je rekla da su ljudi došli do trema i da su onda otišli ali su ostavili poklone. Dobila sam 3 barbike, par partika i 5 dolara. Ja i Lisa smo se igrali sa barbikama.

5. Nova učiteljica je mnogo bolja od stare.

Nova učiteljica je mnogo bolja od stare.
Učiteljica Monro je odsutna danas. Zamenjuje je učiteljica Digman. Ona je veoma lepa i dobra i dopušta nam da gricnemo nešto posle pisanja dnevnika. Volela bih da učiteljica Digman postane naša stalna učiteljica.

6. Lisa je nestala

Lisa je nestala
Juče smo Lisa i ja bili u dugačkoj šetnji dok mesec nije izašao. Tata se veoma naljutio i rekao da je Lisa glupa i lažna. Lisa se rastužila i nestala. Danas nije došla u školu ali je učiteljica Digman rekla da se učiteljica Monro neće vraćati.

7. Tata se nije vratio kući

Tata se nije vratio kući
Tata je juče bio na poslu ceo dan. Nije čak ni došao kući na večeru. Danas je i dalje na poslu. Mama mi je danas spakovala puding za ručak. Obožavam puding.

8. Nedostaje mi Lisa

Nedostaje mi Lisa
Nedostaje mi Lisa. Tata je veoma zauzet na poslu. Nije došao kući za vikend. Mama je ljuta na njega. Napisaću pismo Lisi.

9. Lisa je moja najbolje drugarica!

Lisa je moja najbolje drugarica!
Draga Lisa, nedostaješ mi. Molim te vrati se. Žao mi je što je moj tata bio zao. Ti si moja najbolja drugarica.

10. Jezivo...

Jezivo...
Lisa se juče vratila. Rekla je da joj je žao zato što je otišla i ja sam joj rekla da se moj tata neće vraćati kući. Lisa je rekla da učiteljica Monro i on spavaju kao i njen tata. Nadam se da će se uskoro probuditi.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email