None
13 0 1 9

BESMISLENO: 13 na prvi pogled glupih ideja koje su zaradile milione (broj #10 će vas oduševiti)

Podeli
Zabava
Jasna S.
Zabava
Aug 13, 2015

Ovo su ljudi koji nikada nisu mogli ni da pretpostave koje ih bogatstvo čeka! Milioni koji su došli preko noći! Obavezno pogledajte:

1. "Lako" dugme

"Lako" dugme
Ova ideja je počela samo kao reklamna kampanja za kompaniju "Staples" koja je kasnije prerasla u proizvod koji su potrošači želeli. Ova igračkica nije bukvalno imala NI JEDNU JEDINU svrhu ali uprkos tome prodato je zapanjujućih 1.5 miliona ovih igračkica sa cenom od 5 dolara po komadu. VAU!!

2. Snagi ćebe

Snagi ćebe
Glavni razlog ogromnog uspeha u prodaji ovog ćebeta je reklama koja je oduševila celu Ameriku! Skot Bojlen je izumitelj ovog ćebeta i on vam se zahvaljuje za 20 miliona kupljenih ćebadi.

3. Ljubičasti flamingosi

Ljubičasti flamingosi
Gospodin i gospođa Fetherstoun su dobili ideju da budućnost leži u plastičnim skulpturama! Tako su stvorili prve ružičaste flamingose ali ono što je zanimljivo je da tada nisu znali da će ubrzo uz pomoć njih postati milioneri!

4. Smešne narukvice

Smešne narukvice
Pronalazač Klouk Stol je 2008. sedeo u svojoj udobnoj fotelji i posmatrao kako ceo svet nedeljno kupuje milion njegovih smešnih narukvica. Za one koji se ne sećaju, 2008. godina nije bila najbolja ekonomska godina u svetu, ali Klouk za to nije brinuo.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email