None
13 0 1 0

BESMISLENO: 13 na prvi pogled glupih ideja koje su zaradile milione (broj #10 će vas oduševiti)

Podeli
Zabava
Jasna S.
Zabava
Aug 13, 2015

Ovo su ljudi koji nikada nisu mogli ni da pretpostave koje ih bogatstvo čeka! Milioni koji su došli preko noći! Obavezno pogledajte:

1. "Lako" dugme

"Lako" dugme
Ova ideja je počela samo kao reklamna kampanja za kompaniju "Staples" koja je kasnije prerasla u proizvod koji su potrošači želeli. Ova igračkica nije bukvalno imala NI JEDNU JEDINU svrhu ali uprkos tome prodato je zapanjujućih 1.5 miliona ovih igračkica sa cenom od 5 dolara po komadu. VAU!!

2. Snagi ćebe

Snagi ćebe
Glavni razlog ogromnog uspeha u prodaji ovog ćebeta je reklama koja je oduševila celu Ameriku! Skot Bojlen je izumitelj ovog ćebeta i on vam se zahvaljuje za 20 miliona kupljenih ćebadi.

3. Ljubičasti flamingosi

Ljubičasti flamingosi
Gospodin i gospođa Fetherstoun su dobili ideju da budućnost leži u plastičnim skulpturama! Tako su stvorili prve ružičaste flamingose ali ono što je zanimljivo je da tada nisu znali da će ubrzo uz pomoć njih postati milioneri!

4. Smešne narukvice

Smešne narukvice
Pronalazač Klouk Stol je 2008. sedeo u svojoj udobnoj fotelji i posmatrao kako ceo svet nedeljno kupuje milion njegovih smešnih narukvica. Za one koji se ne sećaju, 2008. godina nije bila najbolja ekonomska godina u svetu, ali Klouk za to nije brinuo.

5. Bini medvedići

Bini medvedići
Čovek koji je izumeo ove plišane medvediće je radio u fabrici igračaka dok iznenada jednog dana nije dobio otkaz. Tada je odlučio da investira 50 hiljada dolara u svoju ideju da bi kasnije postao multi milioner zahvaljujući svojoj hrabrosti.

6. Kamen ljubimac

Kamen ljubimac
Geri Dal je bio direktor marketinga u jednoj kompaniji dok nije posao milioner preko noći prodavajući kamenje. Iako je ovo možda jedna od najglupljih ideja ikada, ljudima se svidela i on se obogatio za tili čas!

7. iFart (iPrdež)

iFart (iPrdež)
Programer iPrdež aplikacije zarađuje zapanjujućih 10 hiljada dolara dnevno! Za 0.99 dolara možete skinuti aplikaciju sa "Apple" prodavnice koja stvara smešne zvuke prdeža!

8. Kuš loptica

Kuš loptica
Skot Stilindžer je davne 1986. godine izmislio jako zanimljivu igračkicu za Božić! 50 miliona loptica je prodato u prvim godinama proizvodnje a one se i dalje proizvode i prodaju što znači da gospodinu Skotu još uvek veoma dobro ide!

9. Ćaknuti čovek na naduvavanje koji maše rukama

Ćaknuti čovek na naduvavanje koji maše rukama
Svi smo mi već videli ove uvrnute razigrane ludake. Originalno dizajnirani od strane umetnika Pitera Minšala i Dorona Gazita za Olimpijske igre 1996. godine, ovi naduvani čovečuljci su postali prava senzacija.

10. Tamagoči (ljubimac)

Tamagoči (ljubimac)
Radost posedovanja ljubimca u džepu vam je prvi omogućio Tamagoči. 70 miliona ovakvih "ljubamaca" je prodato u svetu a u jednom trenutku se prodavao po jedan primerak svake sekunde! Investitori ovog naizgled beskorisnog produkta su postali milioneri preko noći!

11. Mejveder promocije

Mejveder promocije
Flojd Mejveder je toliko dobar biznismen da je čak zaposlio i samog sebe! On je 2006. godine uložio 750 hiljada dolara čime je otkupio svoj ugovor. Onda je osnovao sopstvenu reklamnu firmu pod nazivom "Mejveder promocije" koja zakazuje, promoviše, određuje honorare i zarade, kontroliše sve poslove i upravlja celim procesom njegove karijere. BRILIJANTNO! Samo tokom ovde godine zaradio je već oko 300 miliona dolara.

12. Furbi

Furbi
Ova igračkica je stvorena posle Božića 1998. godine. Kreirao ju je Dejv Hampton pomoću koje se ludački obogatio! 2012. je ova igračkica ponovo stavljena u prodaju i zauzela je 1. mesto u kategoriji najprodavanije igračke na svetu za Božić te godine.

13. Bili-Bob zubi

Bili-Bob zubi
Džona Vajt je bio bivši igrač američkog fudbala kada je upoznao studenta stomatologije koji je nosio veštačke zube. Ubrzo zatim je izmislio Bili-Bob zube i od tada je prodao više od 15 miliona ovih zuba zbog čega je postao milioner pre svoje 27. godine! Procenjuje se da je ukupno zaradio oko 50 milion dolara!
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email