None
9 0 1 4

DOŠLA SU ZLA VREMENA: 9 efikasnih trikova kako da zaštitite svoj dom od sve češćih provala lopova i kriminalaca

Podeli
Uradi sam
Milos R.
Uradi sam
May 08, 2016

Svi mi znamo koliko je bezbednost bitna. Ako niste bezbedni i sigurni, osećate se veoma neprijatno i ne možete uživati u okolini u kojoj živite. Evo kako da sprečite taj neprijatni osećaj:

1. Ulazni alarm

Ulazni alarm
Foto: media.galaxant.com
Ulazni alarm će se oglasiti ako bilo ko pokuša da uđe u vašu kuću. Dakle, nema šanse da neka nepoznata osoba uđe u vašu kuću a da vi to ne čujete.

2. Dovratak vrata

Dovratak vrata
Foto: media.galaxant.com
Vaši dovratci su veoma bitni. Budite sigurni da su ekseri koji drže dovratke bar 3 inča dugački (7.62cm) i da su čvrsto zakucani.

3. Svetla koja detektuju pokret

Svetla koja detektuju pokret
Foto: media.galaxant.com
Ovo bi predstavljalo prvu liniju odbrane za detektovanje lopova od pokušaja provale, a i bićete sposobni da vidite da li se neko mota oko vaše kuće. Bilo kakav vid pokreta svetlo će detektovati.

4. Katanci

Katanci
Foto: media.galaxant.com
Iako mislimo da su 100% bezbedni, nažalost to nije tako jer ih je zapravo lako polomiti u većini slučajeva. Sve što vam je potrebno jeste “Sim Lock.” Kao što možete videti sliku, lokot je napravljen tako da ga je gotovo nemoguće polomiti.

5. Sef

Sef
Foto: media.galaxant.com
Mali sef je uvek dobro mesto u kojem možete držati vaše najvrednije stvari! Verovatno vam neće trebati veliki sef pa je i mali sasvim dovoljan, a i lako je prenosiv!
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email