None
10 0 1 0

9 neophodnih trikova koji će osvežiti vaše kupatilo i učiniti da uvek bude čisto i uredno

Podeli
Uradi sam
Mirka S.
Uradi sam
Aug 07, 2016

Pogledajte nekoliko trikova kako da održavate svoju tuš kabinu čistom. Sve što vam je potrebno već imate kod kuće!

1. Napravite više mesta za preparate

Napravite više mesta za preparate
Foto: youtube.com
Postoje mnoge police koje možete ugraditi u svoje tuš kabine, ali kako biste ih ugradili morate bušiti pločice. One pločice koje vakuumski zakačite uglavnom spadnu. Najbolje bi bilo da kukice okačite na šipke koje drže zavesu tuš kabine.

2. Umesto da vise pojedinačno, na šipku možete zakačiti i vodootporni držač za cipele, a predmete stavljajte u otvore, a takođe se ne preporučuju predmeti od čvrstog materijala

Umesto da vise pojedinačno, na šipku možete zakačiti i vodootporni držač za cipele, a predmete stavljajte u otvore, a takođe se ne preporučuju predmeti od čvrstog materijala
Foto: youtube.com

3. Nema više rđe

Nema više rđe
Foto: youtube.com
Ukoliko imate nešto metalno u svojoj tuš kabini to će posle nekog vremena početi da ostavlja tragove rđe. Kako biste ovo izbegli najbolje je da dno nalakirate bezbojnim lakom za nokte i na taj način sprečite nastanak rđe.

4. Ukoliko ste na putu

Ukoliko ste na putu
Foto: youtube.com
Postoje veoma pogodne bočice za putovanja u kojima možete držati svoje kozmetičke preparate, a koje se mogu okačiti u tuš kabini ili ih možete vakuumski okačii.

5. Zaboravite na peškire

Zaboravite na peškire
Foto: youtube.com
Ukoliko mislite da sjajnu i bujnu kosu možete videti samo u reklamama za preparate, varate se! Zamenite peškire pamučnom majicom. Pamučne majice su mekše i manje oštećuju kosu od grubih peškira. Takođe preporučujemo da kosu uvijete u majicu umesto da trljate.

6. Kapa za tuširanje

Kapa za tuširanje
Foto: youtube.com
Ovo može poslužiti u onim situacijama kada samo želite da se istuširate a da ne pokvasite kosu. Vežite krajeve kese na svom čelu, možda ćete izgledati malo smešno, ali niko za ovo ne mora znati.

7. Zaboravite na peglanje

Zaboravite na peglanje
Foto: youtube.com
Ukoliko ste u žurbi i nemate vremena da ispeglate svoju odeću, okačite je na vratima dok se kupate. Para će ispraviti odeću, tako da ćete zaboraviti na peglanje.

8. Čišćenje

Čišćenje
Foto: youtube.com
Uštedite sebi vremena i trud, a i izbegnite kontakt sa hemikalijama tako što ćete koristiti limunov sok ili sok bilo kojeg dugog južnog voća. Naslage kalcijuma će nestati kao od šale.

9. Otarasite se kamenca

Otarasite se kamenca
Foto: youtube.com
Vremenom kamenac se nataloži u vašim tuševima, ovo možete rešiti tako što ćete u kesu sipati sirće, vezati oko glave tuša i ostaviti da deluje preko noći.

10. Za više detalja pogledajte video!

Image source: hefty.co
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email