None

Ceo život ste pogrešno odlepljivali lepljive papiriće a da to niste ni znali... Evo kako je pravilno to uraditi

Podeli
Uradi sam
Milica R.
Uradi sam
Mar 06, 2016

Bilo da ste u kancelariji ili kod kuće, kad god želite da iskoristite samolepljivi blokčić za neku poruku ili podsetnik, kad ga odlepljujete desi vam se da vam se uviju uglovi i kad ga zalepite na zid, radni sto ili računar, on je nepravilnog oblika, uvio se, a kasnije možete primetiti kako se polako odlepljuje i sprema se da odleprša do poda. Pomislili biste da je u pitanje kvalitet, što ima nekog smisla, ali još važniji je način na koji ga odlepljujete. Od toga zavisi istrajnost stikera.

Rasvetljavanje istine samolepljivog notesa

Rasvetljavanje istine samolepljivog notesa
Kada mislite o tome kako odlepljujete samolepljivi blokčić kada ste u kancelariji, verovatno mislite da radite kao što treba, ali moramo da vam rasvetlimo slučaj, jer ste to CEO ŽIVOT POGREŠNNO RADILI.

Odozdo na gore

Odozdo na gore
Možda ste primetili da, kada odlepljujete stiker za poruke odozdo prema gore, da se gornji deo uvije - što ga čini težim za lepljenje i skraćuje mu period trajanja kad ga zalepite.

Ugao

Ugao
Ali, uz malo korekcije možete imati imati odlepljen blokčić na pravi način koji je spreman za korišćenje. Pokušajte da ga odlepite s kraja levog ugla ka vrhu.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email