None
13 0 1 8

Sipala je Listerin na vatu a zatim protrljala ispod pazuha. Posle samo par minuta nije mogla da veruje svoim ROĐENIM očima! Evo i zašto

Podeli
Uradi sam
Dejan K.
Uradi sam
Jun 27, 2016

Listerin se zapravo može koristiti na mnogo alternativnih načina. Pogledajte ove neverovatne ideje koje će vam sigurno olakšati život! Iako deluju čudno, one su zapravo veoma efikasne!

1. Zašto Listerin?

Zašto Listerin?
Foto: ilyke.co
Listerin sadrži mnogo korisnih sastojaka, kao što su: majčina dušica, eukaliptus i alkohol. Zapravo nije ni čudo što se ovaj proizvod može koristiti na toliko kreativnih načina! Pogledajte na koji sve to način možete koristiti listerin:

2. Utrljate ga ispod pazuha

Utrljate ga ispod pazuha
Foto: ilyke.co
Da li vam je ikada nestalo dezodoransa u nezgodnom trenutku? Listerin je odličan za borbu protiv neprijatnih mirisa kad god ste u nevolji! Jednostavno nanesite listerin na vatu i utapkajte ispod pazuha.

3. Namažite Listerinom mesto na kom osećate svrab

Namažite Listerinom mesto na kom osećate svrab
Foto: ilyke.co
Koliko god čudno zvučalo, natapkajte mesto gde vas je ujela neka buba Listerinom, odmah ćete osetiti olakšanje. Takođe se preporučuje kod svraba od uboda na otrovni bršljen ili otrovni hrast.

4. Sipajte ga u WC šolju

Sipajte ga u WC šolju
Foto: ilyke.co
Ovo će možda delovati kao bacanje para, ali Listerin će dezinfikovati WC šolju. Sipajte malo listerina i četkom očistite školjku. Mnogi kažu da ne samo da je šolja dezinfikovana, već i da se više sija i ima prijatan miris.

5. Nakvasite kosu Listerinom

Nakvasite kosu Listerinom
Foto: ilyke.co
Iznenađujuće je da je Listerin pogodan da se oslobodite od peruti. Iako ovo nikada nije postalo popularno, mnogi sugerišu da bi trebalo probati. Dodajte Listerin i izmasirajte kožu glave, kosu umotajte u peškir i operite kosu ponovo nakon 20-ak minuta.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email