None
4 0 1 0

Izbušila je tačno 48 rupa na konzervi. Kada vidite zašto, probaćete isto!

Podeli
Uradi sam
Mira M.
Uradi sam
Apr 25, 2017

Ako želite nešto da reciklirate, a istovremeno od toga napravite nešto korisno, na pravom ste mestu!

Foto: static.thatviralfeedcdn.com
Limenke svi lako bacimo nakon upotrebe, a od njih možemo napraviti savršen kuhinjski pribor.
Nećete verovati kako je lako transformisati staru limenku u nešto što bismo inače morali da kupimo. Ovako ćete i uštedeti i pokazati svoju kreativnu stranu!

Foto: static.thatviralfeedcdn.com
Da biste napravili sopstveno rende, potrebno vam je nekoliko stvari. Prvo i osnovno jeste konzerva, odgovarajuće veličine, onda marker ili hemijska olovka, mala bušilica ili neki alat kojim možete napraviti rupe u limenki i šmirgla. Počnite tako što ćete na jednoj strani limenke napraviti šest rupa jednake udaljenosti jedna od druge. Onda, markerom povucite vertikalne linije da biste lakše izbušili ostale rupe.

Foto: static.thatviralfeedcdn.com
Potom uzmite bušilicu i bušite rupe na jednakoj udaljenosti po linijama koje ste prethodno nacrtali. Šmirglom izravnjajte grube i potencijalno opasne ivice, naročito u unutrašnjosti limenke.
Sledeći korak je da uzmete bušilicu i savijete rupe blago ka spolja, da bi vaše rende zaista i izgledalo kao rende. Ne samo da je ovo jeftin i zabavan način da napravite sami svoje rende, već je sjajna stvar i što sva izrendana hrana ostaje unutar limenke, odnosno rendeta.

Image source: static.thatviralfeedcdn.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email