None
12 0 1 8

Majka je stavila malo hleba na hanzaplast a onda ga je zalepila na ranu svog sina koji je VRIŠTAO od bola. Kada vidite šta se zatim desilo, poželećete da ste mnogo ranije saznali za ovaj trik!

Podeli
Uradi sam
Milica M.
Uradi sam
Jul 02, 2016

Hleb nije samo za jelo. Kako se ispostavilo, korisno je za neke stvari za koje ne biste nikada poverovali. Evo nekih korisnih trikova kako da iskoristite hleb!

Pokupite stakliće

Pokupite stakliće
Foto: cleanspiration.org
Čišćenje staklića je opasan posao, posebno kada ste u okruženju životinja ili dece. Sledeći put kada budete polomili neku čašu, uzmite parče hleba i pokupite stakliće, jer je on odličan za sve sitne deliće koje ne možete ni da vidite.

Ako vam nešto gori

Ako vam nešto gori
Foto: youtube.com
Kada osetite da vam gori nešto u kuhinji, nikada ne može biti dobar znak. Ako mislite da vam je večera propala, iskoristite hleb! Ako ste predugo ostavili pirinač ili testeninu, samo stavite parče hleba preko hrane i stavite poklopac na vrh. Ostavite da odstoji nekoliko minuta i hleb će apsorbovati izgoreo ukus.

Torta koja dugo stoji

Torta koja dugo stoji
Foto: laceandolive.com
Sledeći put kada vam bude ostala torta od nekog rođendana ili proslave, stavite parče hleba na deo torte koji je isečen, kako se ne bi brzo osušila, jer će hleb zadržati vlagu.

Trn

Trn
Foto: blogspot.rs
Kada vam se zabode trn u kožu, to može biti veoma bolno i teško se vadi. Sledeći put kada vam se ovo bude desilo, samo stavite parče hleba preko trna, zalepite flaster i ostavite da prenoći. Hleb će na ovaj način apsorbovati trn.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email