None
10 0 1 6

10 genijlanih trikova koji će vas rešiti svakodnevnog mučenja i ribanja kuće

Podeli
Uradi sam
Sashka M.
Uradi sam
Sep 28, 2016

Mali broj ljudi uživa u kućnim poslovima i ukoliko niste jedan od njih, onda pogledajte ovih 10 trikova koji će vam olakšati čišćenje i uštedeti vreme!

1. Voštana hartija u fružideru

Voštana hartija u fružideru
Foto: twitter.com
Stavite voštanu hartiju ili papir za pečenje na police pre nego što napunite frižider. Ukoliko se prospe kečap ili nešto drugo što je lepljivo, pašće na papir koji lako možete zameniti. Ovo će održati police frižidera čistim i nećete morati da se mučite sa tvrdokornim flekama.

2. Dovedite sve u red pomoću cipelarnika

Dovedite sve u red pomoću cipelarnika
Foto: twitter.com
Viseća polica za cipele je veoma pogodna za čuvanje stvari koje bi inače bile rasute svuda po kući. U njima ima dovoljno prostora za novčanike, ključeve, slušalice, punjače, itd... Zakačite ovo na vrata sobe ili ormana i više nećete morati da se mučite sa pronalaženjem ovih sitnica.

3. Blender koji se čisti sam

Blender koji se čisti sam
Foto: flickr.com
Sledeći put kad bude trebalo da se očisti blender, sipajte vodu i deterdžent za sudove i samo ga uključite. Sam će se očistiti detaljnije nego što biste ga vi očistili. Samo ga nakon toga isperite vodom i problem je rešen.

4. Jednostavno pranje sudova

Jednostavno pranje sudova
Foto: flickr.com
Kako biste sebi olakšali ručno pranje sudova, napravite sprej za sebe. U šolju vode sipajte jednu kašiku deterdženta za sudove i sipajte u sprej bocu. Prvo sudove naprskajte sprejem i ostavite da odstoje tako, pa ih tek onda operite, naslage hrane sa sudova će se na ovaj način lakše ukloniti.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email